- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Християнка и мюсюлманин
в действителност съм изключително интелигентен, но ти едва ли го осъзнаваш, защото от по-долните нива нещата вероятно изглеждат различно
това със самолета демонстрира лицемерната природа на човека и в действителност показва, че най-жалките хора са религиозни, защото нямат друга утеха
благодаря за потвърждението
пак ли се опитваш да се правиш на мъж
еднакво тъпо е да си християнинът Теодор и мюсюлманинът Ахмед, просто твоето съзнание възприема първото по-леко, защото си възпитан в такава среда и изпитваш ирационален страх от непознатото като всеки друг човек
тъй като предците ми не са били атеисти или поне агностици, са глупавички, да
ама чакай... защо трябва да има "техни" и "наши" неща? хората са едно, стига с тези деления, те са присъщи на маймунките бонобо, които се делят на кланове с някаква йерархия, патриотично настроени са и т.н.
крайно време е да еволюирате
тогава защо си против еднополовите бракове?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ти що не вземеш да станеш психолог, бе?!
Направо ме разкри... Обичам си българското име, щото ме е страх от турците...
Tи, като си толкова отворен, що не приемеш, че има по-умни хора от теб, които са религиозни? Защо тези с различен мироглед от твоя да са по-глупави?
Не ми пука кой с кого се жени и чука, не знам колко пъти да го кажа... Против съм гадното педалско поведение в обществото, както и осиновяването на деца от такива двойки.
интелигентен човек не всеки път = на такъв, който взима рационални решения
удобната черупка на религиозна делюзия, която всяка религия предоставя, е нещо много привлекателно за хората, които не ценят достойнството си в истинския смисъл на думата или просто са твърде мързеливи/необразовани
защо си против осиновяването
интересно е колко си категоричен, при положение че става въпрос за толкова смислена житейска философия
вярвам в себе си безкрайно много просто защото знам, че вярвам в себе си
интелигентността не е единственият фактор при взимането на решения
защо не? философстването става само с чук в ръка
нищо не пречи и просто да предпочитат да са "на завет"