- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлива съм с момчетата
Здравейте! Мисля че имам един ужасен проблем,който искам да споделя... Вече съм на подходящата възраст за да испитвам любов,но като стане на въпрос за момчета и за по близки взаимоотношения ме хваща срам. Дори се чудя животът ми не е ли скучен Без да си харесваш едно момче... Надявам се да чуя мнения за този мой срам!
Благодаря предварително!
На 14 години ли си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хаха сладуранаако беше на "подходящата възраст" за любов, нямаше да те е срам и да ти е неудобно само от мисълта за близост с момче.
Ami da,na 14 sum
Ami da,na 14 sum ... V takuv sluchai da razbiram,che kogato stana na podhodqshtata vuzrast za liubov nqma da ispitvam sram kum momcheto,koeto haresvam?
И на 20 да започнеш, да харесваш момчета, естествено, че първите пъти ще те е срам, това е нещо нормално.
Съвета ми е, да се отпуснеш и да не мислиш постоянно с думите "Ами", "Ако" и т.н.
Просто бъди себе си преди всичко и опитай да игнорираш срама, и мисленето на каквото ще да е, че то е срамно.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-08-2015 на 22:10
Ще се опитам да послушам този съвет!![]()
Нямам общо с такива оферти. Моля Без подобни предложения!
Според теб защо задължително трябва да си харесаш момче? Аз мисля, че имаш достатъчно време, не е нужно да бързаш. Не е скучен животът. Животът, в повечето случаи, е такъв, какъвто си го направиш.
Не ставай от онези момичета, които не се чувстват пълноценни без приятел.
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 22:40
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тепърва ти предстои живота, не дей да даваш "етикети" на живота ти от толкова раноВсеки има такива моменти. В началото е нормално да те е срам, при всички е така, просто трябва да се опиташ да го превъмогнеш. Общувай повече, запознавай се с нови хора и така малко по малко, със времето ще ти е по-лесно общуването, ще ти се вдигне самочувствието и ще си по-самоуверена. Всичко ще си дойде на мястото, не се притеснявай
![]()
Разбира се, че така става. Всичко с времетоРаздвам се, че съм помогнала.
Може би трябва да подходиш по малко по-различен начин. Гледай на момчетата, като на момичета с малко по-различни интереси. Ако тръгваш към дадено момче с нагласата, че си падаш по него и че искаш да ти е гадже може би ще се притесниш и няма да ти е лесно да се отпуснеш. Просто се постарай да приемаш новите хора около теб, като просто приятели, останалото само ще си дойде...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Готина тема
www.fitnesspro.bg
какво беше това на 14 години ли си - това е хубаво! Дори е най-хубавото....
баси.... женкари са се събрали тука.... дето с 5 приказки я съгласяват да прави нещо
коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона
Просто изслушах мненията и наистина са добри...все още не съм се съгласявала с нещо тъй като не съм срещнала и момчето .![]()
![]()
![]()
докато не се научиш как се пише думата "испитвам", не си готова да изпитваш нищо ;д
Ne gi slushai tezi neshta.Nqma tochno opredelena vuzrast.Budi sebe si.Momchetata haresvat samouverenostta.Malko samauverenost i samochuvstvie na nikoy ne sa navredili.Smey se,kazvay tova koeto mislish.Budi sebe si i pravilnite hora shte te namerqt.povqrvay mi.otpusni se ne mu misli mnogo i vsichko shte bude okey.uspeh i spokoyno ,jivotut si e tvoy zatova go izjivey kakto si iskash pravi neshta koito te karat da se usmihvash bez dati puka za mnenieto nadrugite koito si nqmat i ponqtie kakvo e da si naistina shtastliv i da vijdash malkite krasivi neshta![]()
Da,tova momiche e napulno pravo.vsichko se narejda no hubavite neshta iziskvat vreme .no vsichko tova si zaslujava povqrvay mi cqloto chakane vsqka edna minutka posle ti se vrushta kato shtastie
Ами да наистина може би е така,но просто не вярвам,че ще срещна момче,с което да се чувствам спокойна Без да се срамувам... това ме кара да се чувствам гадно..