- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фантазирате ли по време на секс?
Фантазирате ли по време на секс, за да усилите възбудата си?
Ако да, фантазирате за определен човек или за някой ваш фетиш?
Смятате ли това за нормално, и мислите ли, че без фантазии ще можете да достигнете върха?
За теб е нормално, за друг може да не е. Затова питам.
Мерси за изчерпателния отговор.
По време на секс - не. Не ми е нужно да фантазирам докато правя секс. Все едно да ям някакъв сладолед, а да си мисля за друг. Виж, когато ми се прави секс, а няма как да се случи ми минават разни мисли през главицата, ама не и докато правя секс.
Аз мисля че всеки фантазира по време на секс за някой свой си фетиш...Но фантазията за друг човек по време на секс ако се случи значи наистина трябва да се замисли човека аджеба какво прави в момента хах
Постоянно!
www.fitnesspro.bg
Не,не фантазирам по време на секс.Това може да се случи само когато най-вероятно ми се прави.
А да попитам,само аз ли имам фетиш към мъжки дупета?![]()
fls63: явноnсте две - ти и моята приятелка,която мислех за единсвена![]()
Абсолютно винаги.
По време на секс не..защо ми е да го правя.
Иначе по принцип си мисля за разни работи,разбира се.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Някой път зависи колко съм възбудена!
По време на секс не мисля за нищо,отпускам се и просто се отдавам на момента.Няма смисъл да мисля за нещо след като ми е хубаво на душата. По-скоро ми се е случвало да ми се блъскат разни други мисли за проблемите,които съм имала през деня в главата си.. ( което в такава ситуация е лошо,защото не можеш да се отпуснеш и да се впуснеш в играта.. ).