- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектният мъж
Говедо мръсно, коза пробита етц.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Перфектният мъж? Вече сигурно е доста по-стар и не изглежда така, но за мен е този:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...1a9cde6606.jpg
PS: Моя приятел няма нищо общо визуално с този, но това не значи, че не съм луда по него, не заради външността, а заради начина по който се чувствам, когато сме заедно. Визията не е всичко, но ако имах избор бих искала моя да изглежда като този![]()
![]()
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Няма нищо лошо в това човек да фантазира и да си представя "перфектният мъж", стига да може да разграничава мечтите от реалността. Възможността да се срещне този идеал според мен не съществува.
А и когато се влюбиш в истински човек, и го обикнеш въпреки недостатъците му, спираш да фантазираш за нещо нереално, и за теб той става идеал, дори да не е перфектен.
Ххахха, мани я Фантагирото, тя е смотана, ама тоя Тарабас.... Мали ква любовна мъка беше в тийнейджърските ми години... То не бяха прерисуванки, щото нямаше как да си изкарам плакат, то беше едно чудо..... Бях си го нарисувала на едно малко листче и си го носех в портфейла. Сутрин ставам - праз една целувка на хартийката и започвам деня с усмивка... Детска радост...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Дразнете се колкото искате, последният ми проблем е![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Един ден на Иван променило картината му профил и сложи Владимир много смешно снимка на Мартин с червена риза и рошава коса и луд поглед на снимката на Мартин, който каза: "Желаеш ме))))))))"
След като Иван видях снимка на Мартин пише Владимир:
- "Спри се , бе!"
Владимир не се съгласи и каза:
- "Не стига Мартин пристига" и сложи една смешна снимка на която Мартин е през зимата с шейна и Мартин каза: - "" В снежни преспи и области идват на дупето))))) ""
Интересна тема. Ясно е, че перфектни хора няма и всичко се свежда до компромиси, но все пак ще си "изкажа мойто положение", както се вика.
Интелигентен; забавен, но не лигав и пораснал за годините си; висок, не е задължително да е с яко мускули; да не е много ревнив; и най-важното да ме кара да се чувствам прекрасно. За тези се сещам в момента. Не искам кой знае колко.![]()
Няма нужда дами, тук съм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
То щото е много сложно някоя жена да бъде програмист... Или приятеля ѝ да е програмист. Нали, не че нещо.
кой е С. :/
//и аз ги използвам за послепис
перфектния мъж е робот с истински член.... и висок IQ
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за гр. София и региона
http://en.wikipedia.org/wiki/C_%28pr...ng_language%29
бтв това не е единственият език, в който бележат коментар :Д
Последно редактирано от Naive : 02-09-2015 на 20:17