.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от borisoff13 Виж мнението
    Ето малко развитие по темата: Тя ми звъни почти всеки ден. Аз се държа надменно,опитвам се да и покажа че не ми пука за нея, бъзикам я, държа се като гъз понякога, това много и харесва, даже ми го каза директно че такъв ме харесва повече. Но наистина това е нормалното ми отношение към жените, но към тези които не харесвам или тези с които ме може да се получи нищо. Не говорим по теми какво прави днес или какво се случи на работата днес. За пари никога не сме си говорили дори и преди. Предимно си изтъквам качествата, които не са малко ;D. И гледам да наклонявам темата към секс. Не съм искал от нея да ми се обажда или да се виждаме. Страхувам се да не попадна в френд зоната. Та въпроса е да и вдигам ли почти всеки ден когато ме търси или да се правя на зает че не мога да говоря с нея. Да поддържам ли контакт с нея или по добре ще е да не се чуваме толкова често. Моля за съвет.
    Като ти звънне й затвори. След няколко часа й звънни с думите "Бях на среща, търсила си ме".
    Ако случайно те пита за срещата, отговори "няма значение".

Просто трябва да е в невидение.
    Като те търси, след това вдигаш и казваш" Сега не мога да говоря, трябва да се оправям за среща"
    Поддържай й нервите опънати. :]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Като ти звънне й затвори. След няколко часа й звънни с думите "Бях на среща, търсила си ме".
    Ако случайно те пита за срещата, отговори "няма значение".

Просто трябва да е в невидение.
    Като те търси, след това вдигаш и казваш" Сега не мога да говоря, трябва да се оправям за среща"
    Поддържай й нервите опънати. :]
    Все повече се убеждавам какво дете си и колко криворазбрана представа за мъжко поведение имаш.
    Какви са тия путкенски номера, игрички и маски?
    С последния си пост си по-близо до истината, ама това е под всякаква критика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си