.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Как намерихте трети човек за тройка?

Здравейте,с моята приятелка сме се замислили над идеята за тройка с друга жена,но искаме да не е много близка да не бъде сконфузна ситуацията...Някой друг изпадал ли е в такава ситуация и как сте намирали решението Благодара и за спама по темата /надявам се и да няма де )) /

antoninka
    Guest
    Хаха, и аз с моят приятел си търсим момиче, ако някой има повече предложения да помага. :Д

А вие от кой град сте

antoninka
    Guest
    А аз си имам приятел :Д не участвам в такива работи без него

Хах въпроса беше от кой град сте...не че нещо

antoninka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xavier Виж мнението
    Хах въпроса беше от кой град сте...не че нещо
    Шумен :Д

Далееч сте от нас...ние в София

antoninka
    Guest
    Далееч сте от нас...ние в София

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пропусна да споменеш годинки. Че сега ще ти се навъдят едни 14-15 годишни разкрепостени, съвременни и отегчени от стандартния секс момиченца и после гледай какво се казва проблеми с тях ..

ми викнете си момиче на повикване,едва ли ще откаже

Събирате си едни 50 лева двамата и почвате да звъните, че те не всички се навиват (което е странно...).

Годините са 20+ /ние сме на по 25/. а за платено удоволствие...то се губи всичко,да не говорим че нито един от нас не би направил нещо с прос*итутка....Тръпката е да е някоя не толкова позната,и в същото време разкрепостена за такива неща

В моя случай всичките ми тройки с две момичета са се получавали напълно спонтанно. И винаги е било плод на взаимно привличане между тримата, но и на разбирането за свобода в отношенията ни.

Тройките пък, в които сме били две момчета и едно момиче все са били уговорен мач. Не зная защо така се получава, но е тенденция. Явно момичетата са по-толерантни като цяло.

Успех! Това да бъдеш с две момичета едновременно е едно от най-сладките изживявания на света. Но и предизвикателство... първите пъти изобщо не беше толкова лесно, колкото изглежда. Но като натрупаш опит и увереност вече можеш да се изкефиш на макс на ситуацията.

SugarDaddy имам и аз опит предишен с тройките...и с 2 момичета,и с 2 момчета и момиче...и да както ти каза всеки път е било спонтанно. Можеби само веднъж беше така да се каже "организирано" но тогава бяхме 4 сега случая е друг - обвързан съм и не е като преди да си хойкам наляво надясно...а пък що се отнася до изживяването с 2 момичета - уникално

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Някак ми е трудно да си представя аз, моя приятел и друга жена... Смисъл, бих откачила от ревност.
    Наистина ли приятелките ви го приемат нормално, без да има после - ама защо нея повече я целува, или защо нея повече внимание й отдели? А вие как преглъщате друг да го слага на вашето момиче? Много ми е странна тая работа с тройките.... Винаги съм си мислила, че стигне ли се до там връзката между двама е разрушена?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Ами виж сега,от една страна си права да-не всички хора си го представят как другия ще приеме половинката му да е с някой друг пред него...Честно казано досега не ми се е случвало с половинка във връзка. Що се отнася до това как го приемат ...всяка жена си има своите разбирания,както и всеки един мъж Пък и в случая момичето иска да опита с жена

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Да, разбира се, ако не си във връзка е по-лесно, така си мисля. Просто ми стана чудно как би се развила една връзка след такова преживяване
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Ами...в случая ще държа в течение ситуацията ако се случи хахах

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, може да пробвате да се регистрирате в гепи.ме.

Само съм чувал за тоя сайт...не бих обаче си направил регистрация там..

Мега фен Аватара на baby_baby

Cool

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Да, разбира се, ако не си във връзка е по-лесно, така си мисля. Просто ми стана чудно как би се развила една връзка след такова преживяване
    Както написах и по-нагоре, важно е разбирането за свобода в отношенията. Ако има такова, тогава връзката избухва и се развива още повече, изгражда се едно специфично доверие. Ако обратно - налице е ревност и категорично осъждане за отношения, различни от моногамните, то този влак определено не е за вас.

Аз за себе си съм разбрал, че не искам и не мога да бъда моногамен и не го изисквам и от отсрещната страна. Напротив, даже ми харесва и възбужда да го прави и с други. Въпрос на светоусещане.

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Спонтанно, но е имало и с уговаряне. Ако съм сериозно обвързана обаче едва ли бих го разделила с друга и ще очаквам и същото от негова страна.

Всичко е въпрос на гледна точка Не бих дал друг мъж,и тя го знае и е съгласна.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Само съм чувал за тоя сайт...не бих обаче си направил регистрация там..
    Но си направи тук, дори повече от една, защо ли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си