- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мога ли да забременея от няколко потърквания
С приятелят ми не сме правили секс ,но днес само ме помоли да се потърка в мен.Въпросът ми е може ли да забременея от няколко потърквания(без презерватив),което беше в началото много преди той да свърши,когато тепърва се възбуждаше и от пениса му нямаше нищо друго,освен няколко капчичи секрет?
Освен ако не си Дева Мария, няма как да забременееш без проникване.
Интересно ми е обаче как така стоите и само си се търкате, обаче не правите секс? :д
благодаря ти за бързия отговор и беше само веднъж за няколко минути
То всичките хора така сме направени с търкания. Леко да се забършеш с рамото в някой в метрото и край.![]()
Представям си как той "я е помолил да се потърка в нея".![]()
![]()
![]()
Авторке, явно не си наясно как става оплождането. Като за начало трябва да има проникване, после сперма и яйцеклетка. И при този вариант пак не е сигурно, че оплождането ще стане. Пък ако стане, не е сигурно, че зиготата ще се прикрепи и ще започне да се развива. Не съм чула още някоя да е забременяла от "търкане".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря за отговора.Наясно съм как става оплождането още от много малка.Просто се замислих дали е възможно при потъркването предспермалната течност, която мъжът произвежда , би могла да съдържа сперматозоиди, които да оплодят яйцеклетката,но при нас нямаше проникване ,а само допирни точки и смесване на секретите.затова съм притеснена
Явно не само заглавието е нелепо![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Патентовам "ПРЕДСПЕРМАЛНА!" КРАЙ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нарича се "предеякулационна" течност. Съдържа малък брой спермални човечета, изключително рядко се зачева само от нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мали...... Че то по-добре да беше нахлузил един капут и да си се излашкате, кво е това потъркване, горкия човечец.... Както и да е, дишай спокойно, не си бременна, следващия път потъркването само през дрехите, за да си сигурна...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....