Ааа отвратителни сте :/
Първоначално написано от Denitoooooooooo Ааа отвратителни сте :/ Добре дошла. Не случай анархибот. Само той е полят с лайна, сам се залива с кофите, които си прозивежда. Той е лайняно чудовище. :д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Добре дошла. Не случай анархибот. Само той е полят с лайна, сам се залива с кофите, които си прозивежда. Той е лайняно чудовище. :д Не знам кой с какво заливат ,ама като гледам papugai започна тая гадост , не е приятно така да се държи човек Първоначално написано от VinDiesel Само да няма: Ехее смятай хаха
Първоначално написано от Denitoooooooooo Не знам кой с какво заливат ,ама като гледам papugai започна тая гадост , не е приятно така да се държи човек Ехее смятай хаха Така е щото форума е заразен. Има една енергия, дето витае, първоизточника е анерхито, след него едни големи капиталисти и хора, които ги гледат лошо.
Първоначално написано от Denitoooooooooo Не знам кой с какво заливат ,ама като гледам papugai започна тая гадост , не е приятно така да се държи човек За теб е гадост, но за анархито е минало, само той си знае дали минало незабравимо или ужасно
Правила