.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Девствена съм,а много искам да го направя

Здравейте.Аз съм момиче на 14,но ужасно много искам да правя секс...Много често си представям разни неща...Моля помогнете ми,да заключа тези мисли и представи,като ми дадете съвет

Фен
    Град
    По света и у нас
    Що бе точно сега ти е времето да ги почваш че до 16 трябва бройката да е 1:1 иначе не си готина

Супер фен Аватара на chupachups
    Или си тотално пропаднала, както повечето на тази възраст, или си изпростял и не оригинален трол.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Тоя интернет ви прави супер извратени..
    От секс гифчета ли се надъха?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Чула е сигурно за 50 нюанса сиво, ама само е чула и ся се е надъхала.

Нормално е иначе, всички на тази възраст сме почнали да мислим за такива работи, гледай все пак да не бързаш. Да не съжаляваш един ден
    >>DjBelev<<

я бягай да си говориш за секс с наборките и да играете на кукли, че после ще има пак тук да мрънкаш колко много било боляло/ колко много кръв било имало/ да се вайкаш дали си бременна след като той е свършил в презерватива и то извън теб, ама ти пак се шашкаш и прочие...няма за къде да бързаш, тия работи няма как не ти се случат

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от lolitaa_123 Виж мнението
    Здравейте.Аз съм момиче на 14,но ужасно много искам да правя секс...Много често си представям разни неща...Моля помогнете ми,да заключа тези мисли и представи,като ми дадете съвет
    Искаш да правиш секс или ти се прави секс, защото това са 2 отделни понятия?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Ела, аз ще ти помогна с този проблем

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от lolitaa_123 Виж мнението
    сексуалното напрежение на тази възраст е нормално, много лесно може да се освободиш от него - ползвай ръцете си както всички момчета на твоята възраст които също са под не по-малко напрежение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си