.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Окосмяване по цялото тяло

Моля да ме извините ако съм сбъркала раздела.На почти 16 години съм и има нещо което от известно време ме притеснява и това е окосмяването.Нормално ли е да имам косми на места като гърба, корема и гърдите ? Не са някакви черни и груби разбира се...светли и тънки са..и не са много гъсто разположени ако ме разбирате..не се забелязват чак толкова, но мен ме притесняват.Поради заболяване на щитовидната жлеза ми правиха няколко пъти хормонални изследвания и тестостеронът винаги ми е бил в норма така че не това е причината.Моля ви просто искам да знам нормално ли е ? И съвети с какво да ги махам ще са ми много полезни с епилатор съм пробвала, но адски много боли.Мерси предварително за отзовалите се.
    mmm...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нормално е, всички жени имат, а някои след седмица без бръснене могат да бъдат объркани с мечка.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    17-хидроксипрогестерон пускала ли си? Дихидроксиепиандростеронс улфат?
    Надбъбречните жлези изключени ли са като причина за окосмяването?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Напълно нормално е, всеки има много тънки и светли косми, по тялото си. Няма от какво да се притесняваш, притеснения трябва да имат по-косматите мъже, които имат гора на гърба си...

Все пак си личат до известна степен и това ми влияе на самочувствието, а това с бръсненето не знам как момиче би си го причинило има къде къде по-добри методи.
    mmm...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Възможно ли е да дадеш снимка? В повечето случай ви няма нищо, а просто преувеличавате и го избивате на комплекс.... Не говоря само за окосмяването.

Не гледай само тестостерона, слушай Калпазанка! Дано ти няма нищо и само си въобразяваш!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И все пак не получих точен отговор на въпроса си нормално ли е или не да имам окосмяване на такива места ? Винаги съм си мислила, че там би трябвало да е гладко мястото и да не растат изобщо.
    mmm...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kik4o123321 Виж мнението
    Винаги съм си мислила, че там би трябвало да е гладко мястото и да не растат изобщо.
    Пак добре, че не си мислила, че можеш да летиш, защото мисленето ти определя фактите

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kik4o123321 Виж мнението
    И все пак не получих точен отговор на въпроса си нормално ли е или не да имам окосмяване на такива места ? Винаги съм си мислила, че там би трябвало да е гладко мястото и да не растат изобщо.
    Гугълни окосмяване мъжки тип и сравни при теб окосмяването такова ли е.
    И аз не получих отговор на въпросите ми по-горе.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

За мен е нормално. Аз също имам, преди бяха по-скоро мъхчета, но все пак сме момичета и дори те за мен са неприемливи. Махам си ги с самобръсначка или епилатор, зависи от мястото. Не се притеснявай

а каква самобръсначка използвате?при мен ако вечерта се избръсна на следващия ден няма следа от гладко.... ще се радвам да споделите

Здравейте! Дълги години имах проблем с космите, още когато бях малкa, направих огромната грешка да започна да се обезкосмявам със самобръсначка. Космите станаха по-гъсти, започнаха да растат по-бързо и за капак на всичко, започнах да имам проблем с подкожните косми, пробвах всякакви видове ексфолианти дори и натурални(утайка от кафе), но нищо не помогна. След това реших да отида на кожен лекар, за да ми изпише лекарство против подкожни косми, но докторката ми каза, че няма подобно лекарство. Единственото решение, което ми остана бе да изпробвам премахване с лазерна епилация и това ми помогна. Научете повече за лазерната епилация https://www.youtube.com/watch?v=RCO-3H-F6-4 . Надявам се всички хора, които имат този проблем да намерят решението и да се справят, аз успях и сега се чувствам самоуверена и щастлива.

Познато ми е . Не можем да ти кажем категорично нормално ли е или не е , защото ние не знаем какво точно е положението при теб . Бих те посъветвала да отидеш на доктор. sevdalina ако наистина момичето има проблем, не трябва само да отстрани '' козметичния дефект ,, но и да разбере причината за него.

Да, разбира се, най-вероятно проблемът е хормонален.

Град
    пространството на Дисе
    ^Именно.
    Никой не би се наел да прави фото/лазерна епилация на пациентки с хормонален проблем.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Именно.
    Никой не би се наел да прави фото/лазерна епилация на пациентки с хормонален проблем.
    Защо?

Авторке, според мен трябва да пробваш кола маска. Тя е най-добрият вариант, според мен, защото има сравнително траен ефект, космите не стават груби и боцкащи и цената е достъпна. Бръсненето не е вариант, защото космите загрубяват, трябва да го правиш през ден или всеки ден, а корените стават много силни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на supersonic0
    Кола маска баце
    П.С. има и някои, които просто нямат толкова много косми, на някои места нямат изобщо, на други са им по-редки, но масово просто се обезкосмяват навсякъде.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Защо?
    Защото си е упражнение за луди. Клиентката троши пари уж да унищожи космените луковици, а това нали не става от раз? През това време андрогените помпат фоликулите, на следващата процедура пак уж се унищожават луковици, тестостеронът и активните му метаболити си действат, клиентката се чувства излъгана, а козметикът гуши едни симпатични суми. И те така докато някой не включи на тема Логическо мислене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си