и аз се радвам за вас (:
Благодаря
Първоначално написано от galaxy29 и аз се радвам за вас (: Тая, па... Очаквах повече хейт, аре постарайте се! Фишка?
Първоначално написано от an7raks Тая, па... Очаквах повече хейт, аре постарайте се! Фишка? Да бе. Нас хората ни харесват
за харесване сте ;р
Първоначално написано от shmatarok Да бе. Нас хората ни харесват Боклици, аз ще ви хейтвам тогава! Мразя ви!
Първоначално написано от an7raks Боклици, аз ще ви хейтвам тогава! Мразя ви!
Първоначално написано от Vanchhh Продължете семейният спор, моля! Хаха Хахах, твърду нйе. Вече се сдобрихме. :ддд Първоначално написано от SonataArctica Недей му обръща внимание, ще му бия два шамара и ще ви захаресва както вие харесвате нас.
Първоначално написано от SonataArctica Щи извадя зъбите, маймун!
Първоначално написано от tori Недей му обръща внимание, ще му бия два шамара и ще ви захаресва както вие харесвате нас.
Първоначално написано от an7raks Щи извадя зъбите, маймун! Тихо, жаб, недей с лошо.
Първоначално написано от tori Тихо, жаб, недей с лошо. Теб май отдавна не съм те малтретирал, а жено? Ще си ги мразя, колкото си искам! Мразя ви!
Еееее...
...с маслоооо....
Искашкавал.
Да, веднага!
Първоначално написано от tori Хахах, твърду нйе. Вече се сдобрихме. :ддд Хмм, дали? ;д
Първоначално написано от Vanchhh Хмм, дали? ;д И теб мразя!
Първоначално написано от an7raks И теб мразя! Я си отивайте във вашата тема и си спамете там.
Eeeeee... хубава работа.. И аз пък! Не може без хейт, наистина
Първоначално написано от shmatarok Я си отивайте във вашата тема и си спамете там. Днес казах ли ти колко те мразя?
Първоначално написано от an7raks Днес казах ли ти колко те мразя? Пропуснал си нещо. Тори, мъжО ти е много лош. :/
Първоначално написано от shmatarok Тори, мъжО ти е много лош. :/ Да не мислиш, че ми е кеф да ви мразя?! Правя го по задължение, защото ги няма дежурните хейтъри. :/
Кои са дежурните хейтъри?
Правила