.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Повече от фен Аватара на obicham69
    е не са само платени, има и стотици да не кажа хиляди 40-50 годишни повехнали лелки и чичковци с фалшиви или обработени снимки, на които никой наживо не би обърнал внимание, но там се изживяват като брад пит и анджелина джоли в техния си измислен филм ... жалка картинка

има и скучаещи домакини и/или млади майки на малки дечица които умират от скука и сърбеж отдолу докато залюханите им съпрузи бачкат да изкарват китни, които си мислят че като маструбират пред камерата с непознати не изневеряват на мъжете си

там всички са за преглед

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    има и скучаещи домакини и/или млади майки на малки дечица които умират от скука и сърбеж отдолу докато залюханите им съпрузи бачкат да изкарват китни, които си мислят че като маструбират пред камерата с непознати не изневеряват на мъжете си

там всички са за преглед
    Искам да видя млада майка с малко чаве да има време да мастурбира пред камерата.... Щото видиш ли тя вкъщи с чавето нищо не прави, а отрудения съпруг блъска здраво, онеправдания.... Ти колко деца имаш, че се изказваш така "подготвен/а"..... Бе в кой век живеете бе, колко деца отгледахте....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Искам да видя млада майка с малко чаве да има време да мастурбира пред камерата.... Щото видиш ли тя вкъщи с чавето нищо не прави, а отрудения съпруг блъска здраво, онеправдания.... Ти колко деца имаш, че се изказваш така "подготвен/а"..... Бе в кой век живеете бе, колко деца отгледахте....
    това което съм написал е от личен опит в гепи ако искаш вярвай ако искаш не вярвай твоя работа, не само маструбира а и яко се омокря

а на мен още ми е рано за деца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си