Първоначално написано от
TheDeath
Не те съветвам да се занимаваш. Ти си твърде млада, а той е твърде голям, на различни етапи сте, в различни светове сте, ако щеш... Предполагам на него му е време да се задоми, жена, деца, семейство, а ти тепърва ще искаш да срещаш нови хора, да завързваш нови контакти, да излизаш. Има някакъв чар в това, че ти е учител, може би усещаш, че като е по-голям е грижовен, усещаш, че може да ти е опора, но я се замисли дали би могла да правиш с него нещата, които би правила с някой по-близък до твоята възраст и твоя свят? Как биха реагирали родителите ти? Приятелите? Да, годините не са толкова важни, но когато говорим за двойки,в които и двамата са успели да видят нещо от живота по отделно, поне аз така мисля. Имай в предвид, че докато тие учител нищо не може да се случи, не можете да излизате заедно, да бъдете сред хора, като двойка, ще се виждате само за секс, което според мен е тъпо... Няма логика едно 15 годишно момиче да иска да бъде скритата секс играчка на някой чичка, пък бил той и мил, грижовен и т.н.