.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

за самобръсначките

Момичета споделете какви видове самобръсначки използвате, на колко време ги сменяте и за кои места от тялото най-често я използвате (и по конкретно за инт.зона ползавате ли я , или това не е приятно за вашия партньор)

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    http://www.drogariaprimus.com.br/ima...PLY_C_2UND.jpg
    Ей този модел си ползвам аз. Не мога да кажа категорично на колко време я сменям, докато не започне да си върши работата зле. Тоест лентата да се прецака. Някои се прецакват още на второто ползване, някои издържат малко повечко. Ползвам си я и за триъгълника, не ми се е оплаквал никой досега.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ей този модел си ползвам аз. Не мога да кажа категорично на колко време я сменям, докато не започне да си върши работата зле. Тоест лентата да се прецака. Някои се прецакват още на второто ползване, някои издържат малко повечко. Ползвам си я и за триъгълника, не ми се е оплаквал никой досега.
    Може да е малко странно, но аз ползвам същите за тялото си

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И аз съм на това мнение, даже същата ползвах до скоро
    Сега съм с една друга пак с 3 ножчета, ама забравих как се казваше марката, че да я диря

А колко време издържа гладко...и ако се ползва за инт. Зона това би ли създавало някакво неудобство на човека до вад

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ползвай я и за долу, няма никакъв проблем, но те съветвам, да си имаш една самобръсначка само за долу. Една само за мишници и така..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Venus Rivera

Супер фен Аватара на girl91
    Не харесвам бръсненето като начин за обезкосмяване, но когато се наложи използвам Gillette Venus Riviera. Преди използвах Pro Skin, но на 2-3-тото използване лентите отгоре и отдолу започнаха да се разпадат (което не пречи на използването на самобръсначката). Определено самобръсначките на Venus могат да се използват доста дълго време и си заслужават парите.
    Моите косми растат много бързо и примерно в интимната зона до 24 след бръсненето вече боцка. На други места след малко повече време.
    Последно редактирано от girl91 : 02-17-2015 на 08:46

В момента ползвам еднодневките на Auchan, с една си карам около месец. Иначе най-добри са самобръсначките на Wilkinson, ако си я почиствам хубаво издържа цяла година без да се затъпи. Според тати това били най-хубавите самобръсначки, а на тати трябва да се вярва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ще изпозвам темата-какъв крем/гел използвате при бръснене или карате без?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    В момента ползвам еднодневките на Auchan, с една си карам около месец. Иначе най-добри са самобръсначките на Wilkinson, ако си я почиствам хубаво издържа цяла година без да се затъпи. Според тати това били най-хубавите самобръсначки, а на тати трябва да се вярва.
    Прав е бащата ти! Сега я погледнах каква съм вземала на Wilkinson се оказа Extreme 3 - http://1.bp.blogspot.com/-X1zvuQwDYi...701_184937.jpg По добра е от Venus-a, и ми изглежда, че повече време ще мине преди да и се отлепи лентата, а на Venus-a на 3-4 тото ползване я няма.
    KaliP - Аз лично не ползвам, гъбата + душ гела, и след нея, като стана цялата в пяна, давай газ със самобръсначката.

ChristiDimitrowa
    Guest
    Само аз ли получавам едни гадни червени подутинки когато си бръсна триъгълника със самобръсначка? Уж с чисто нова и не някаква с тъпи ножчета... Незнам защо се получава така? А след това пък все едно косъмчето се обръща и се получава лека люспичка и стои мн грозно.... Някакви съвети?

Подкожни косъмчета. Спри да се бръснеш и пробвай с пинсета на малък участък, виж какво става като тръгнат да порастват и ако няма проблеми, значи можеш с кола маска.
    На мен такива ми се появяват от епилатора, защото космите са ми доста тънки и затова самобръзначката за мене е ок.

http://static1.framar.bg/product/wil...ition-1933.jpg
    Отгоре на ножчетата има някакъв изсъхнал гел,който помага за по гладко бръснене и успокояване на кожата.
    Доволна съм,само си вземам приставки когато изсъхналия гел свърши.

Повече от фен
    Аз не не използвам самобръсначки,а Veet EasyWax

Мега фен Аватара на strawberry88
    Такива самобръсначки използвам откакто се помня. http://www.randi.bg/image/cache/data...us-500x500.jpg Използвам ги навсякъде, освен за интимната зона, за нея ходя на козметик. :Д От скоро обаче на ръцете започнах да използвам лентите на Стреп с арганово масло и съм повече от доволна. А някой по-горе беше питал за гел или пяна за бръснене, не, аз лично не използвам и никога не съм. Душ гела си ми е достатъчен.

при мен защо никога не издържаа да е гладко... ако днес се избръсна то до утре няма да има и помен всеки ден навсякъде да се минавам отнема много време.... отделно че отдолу няма видимост и картинката е ужас...

Banned Повече от фен
    Аз си взех епилатор, но съм го ползвала само за под мишниците. Имам някакъв страх от тези самобръсначки. А за другаде сигурно пак с него.

ей така всичко става още на 2 ден и отстрани и навсякъде ... https://www.google.bg/search?q=%D0%B...WEPk_SxvT4M%3A

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз кола маска си правя със самообрасначка не ги махам защото космите стават по-гадни така че по-добре ходи на кола маска

знам всички казват че колата е най-добре, но не мога да отида и срам и финансово.... Искам да изглеждам добре и да се чувствам уверено, но уви....

Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    знам всички казват че колата е най-добре, но не мога да отида и срам и финансово.... Искам да изглеждам добре и да се чувствам уверено, но уви....
    Самобръсначката не е решение. Сигурно 10 години ми трябваха, за да се престраша и да отида на кола маска. Преди това само бръснене в интимната зона и космите ми станаха много твърди и неприятни. Сега съм много по-доволна, вече никакво бръснене, само кола маска там.

Самобръсначка ползвам само за подмишниците, купувам си разни обикновени на Жилет.

От козметичката няма защо да те е срам, на нея това ѝ е работата. Основната ѝ мисъл е как да ти вземе парите и да те остави доволна, за да отидеш пак при нея. Финансово не е толкова невъзможно, можеш да си вземеш ваучер от сайтовете за колективно пазаруване, има супер оферти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ужасна работа няма оттърване от тези косми .... и един ден не съм гладка все от някъде нещо само при мен ли е така вечер се бръсна и на сутрина няма помен от гладкост.. писна ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си