.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какъвто и да е, не е излязъл на улицата с толкова лицемерни искания...
    Всеки час, всеки ден, всяка седмица и всяка година се секат огромни площи с гори из цяла България... Дори цял нов курортен комплекс да направят, пак ще изсекат незначителни количества на фона на останалата законна и незаконна сеч...
    Ало, значи, не стига че има незаконна сеч, дай да сечем всичко??? 10 000 дървета, планински смърчове и борове, уникални дъвета, за един прост лифт, който ще обслужи някаква си фрима и бизнесмен? То не е само дърветата.. Ами самата планина става един парк, една градинка, а дивите животни къде ще ходят?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ало, значи, не стига че има незаконна сеч, дай да сечем всичко??? 10 000 дървета, планински смърчове и борове, уникални дъвета, за един прост лифт, който ще обслужи някаква си фрима и бизнесмен? То не е само дърветата.. Ами самата планина става един парк, една градинка, а дивите животни къде ще ходят?
    сега разбираш ли колко се сече наистина и че тия 10 000 дървета са нищо?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    сега разбираш ли колко се сече наистина и че тия 10 000 дървета са нищо?
    Не са нищо, защото тези дървета са във планинския парк и са наистина качествени. А, че се секат вековни гори всеки ден, знам го. Та е най-голямата мафия..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не са нищо, защото тези дървета са във планинския парк и са наистина качествени. А, че се секат вековни гори всеки ден, знам го. Та е най-голямата мафия..

ама ко тръгнат да лаят дето трябва ще им избият зъбите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си