.
Отговор в тема
Страница 143 от 199 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 4966
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, какви са тия спагети Болонезе със сос бешамел? Няма такъв филм. Гледала съм истинска италианска рецепта, има една камара съставки, ама нищо общо с бешамел, и в Италия съм яла Болонезе, майка в Болоня е яла болонезе, няма бешамел там.
    Да ти кажа честно аз не разбирам много от италианска кухня и нямам самочувствие да знам много рецепти. Това, което съм чела и съм правила, сигурно намерено от нета, е следното: приготвя се запържен лук с кайма, подправки, сол. Прави се сос Бешамел, нужен е и доматен сос (аз взимам от кутийка). Прави се много лесно: ред кори за лазаня, ред кайма и сосове. Отгоре се настъргва кашкавал, малко преди да се извади от фурната. Моят приятел прави макаронките по подобен начин, ама вместо Бешамел, слага просто прясно мляко. Болнезе ли е, не е ли, не знам, ама е много вкусно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А как яйца в тигана без мазнина??
    В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Вчера забърках един пататник. До този момент не бях опитвала, камо ли пък готвила подобно нещо.
    Сполучливо се оказа, аз принципно обожавам картофи във всякакъв вид. И е лесно за приготвяне, направо идеално за начинаещи в кухнята.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    В петък ще правя Павлова с маскарпоне и кафе за любимия ми (ще я започна в четвъртък вечер, де, блатовете). По рецепта на Лулуто. :д

anonymous708973
    Guest
    Блата стандартен ли ще го правиш? Целувчен?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Е, да, целувчен. То иначе никаква Павлова няма да е. :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://vbox7.com/play:235e84bb2f

Това някой пробвал ли го е ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

Да, има вкус на заек.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Заек не съм ял, близко ли е до кучешкото ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Заек не съм ял, близко ли е до кучешкото ?
    Не.
    Зависи как е гледано кучето, понякога може да киселее месото (но не се случва често), иначе е хубаво да не бъде напълно активен живота на кучето защото месото става леко жилаво.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-08-2015 на 16:06
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    И аз ги правя яйцата в тефлонов, никаква мазнина не слагам, даже ми е по-вкусно без мазнина, отколкото със.
    Точно днес такъв буламач си забърках, ама стана добре, де, имам усет очевидно за тези неща, наследствено сигурно. Пък ми е и интересно да се занимавам...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Талятели с пиле и сметана правих вчера, толкова добре се получиха, че едвам се движех след обилната вечеря
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

пица, яйца, сандвичи... пиле на грил... пържени картофи, пържолки

ми такова мога да ям цял живот

коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона

Супер фен Аватара на skate
    odeve si napraih 1 duiner

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Минавам да се похвакя с много лесни и вкусни американски палачинки, че на всичкото отгоре са веган, минават и за здравословни ^^
    Снимката не е кой знае колко представителна, но пък и двамата с приятеля ми си облизахме пръстите

Мега фен Аватара на galaxy29
    това в чашата в чиния какво е

Голям фен Аватара на Lourenço
    heartshapedbox, може ли рецепта?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Галакси, ябълки, банан и орехи
    http://pinterest.com/pin/404761085235868961/
    Мисля, че тива е линка

Град

Шедьовър, рецептата е по-строго пазена от на кока-кола.

anonymous708973
    Guest
    Снощи ядох фахита, влюбена съм! Намерих рецепти в Пинтерест, това ще се готви следващата седмица всеки ден, усещам! Изглежда супер лесно, да не говорим, че е и здравословно. (Говоря само за частта с месото и зеленчуците; тортията със заквасена сметана не е от най-препоръчителните неща :д).

Мега фен Аватара на pandabear

ако още ти е дълга косата бих те оскубала заради тоя пост ;/

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    минавам и аз да ви се похваля какъв вкусен шарен кекс спретнах снощи, почти се изяде
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Планирала съм си супер лесната вечеря! Минавам през магазина, който мразя адски много, но е единствения с пилета на грил - вземам едно и съм почти 50% готова
    За гарнитура съм намислила един ориз, много лесно се готви - нарязвам на ситно лук и настъргвам един морков, запържвам в малко зехтин заедно със сол и червен пипер и половин кубче от бульоните на Маги, харесвам този с уж телешки вкус. Слагам 3 чаши топла вода и 1.5ч. ориз, след като водата заври Четох трик да не се слепва ориза с малко оцет, мисля да пробвам, ще сложа една ч.л. преди да сложа ориза, да видим как ще се получи. Варя на слаб огън винаги и когато е почти готов похлупвам и отмествам от котлона, дозадушава си се и става супер Добре, че е приятелят ми да ме открехне на този начин на готвене, че аз преди си играех първо да запържвам и ориза, а това ме изнервя....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Планирала съм си супер лесната вечеря! Минавам през магазина, който мразя адски много, но е единствения с пилета на грил - вземам едно и съм почти 50% готова
    За гарнитура съм намислила един ориз, много лесно се готви - нарязвам на ситно лук и настъргвам един морков, запържвам в малко зехтин заедно със сол и червен пипер и половин кубче от бульоните на Маги, харесвам този с уж телешки вкус. Слагам 3 чаши топла вода и 1.5ч. ориз, след като водата заври Четох трик да не се слепва ориза с малко оцет, мисля да пробвам, ще сложа една ч.л. преди да сложа ориза, да видим как ще се получи. Варя на слаб огън винаги и когато е почти готов похлупвам и отмествам от котлона, дозадушава си се и става супер Добре, че е приятелят ми да ме открехне на този начин на готвене, че аз преди си играех първо да запържвам и ориза, а това ме изнервя....
    Ако искаш да не се слепва, киснеш ориза 12 пъти във вода, после му слагаш и солта, така не залепва. Вариш го..
    Отделно вместо да пържиш и да слагаш бульон, режеш: моркови на кубчета, грах, червена чушка, добавяш и царевица, всичко това го задушаваш само на пара с много, много малко зехтин. Прибавяш ги после към ориза и става убиец. По-здравословно и вкусно.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 13:10

Град
    Аз бульоните от мързел ги ползвам Но днес ще гледам да надвия на мързела и ще пробвам така, както си описал, утре ще докладвам дали съм се провалила или не

Град
    Няма да се провалиш, вярвам в теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си