.
Отговор в тема
Страница 143 от 199 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 4966
  1. #3551
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, какви са тия спагети Болонезе със сос бешамел? Няма такъв филм. Гледала съм истинска италианска рецепта, има една камара съставки, ама нищо общо с бешамел, и в Италия съм яла Болонезе, майка в Болоня е яла болонезе, няма бешамел там.
    Да ти кажа честно аз не разбирам много от италианска кухня и нямам самочувствие да знам много рецепти. Това, което съм чела и съм правила, сигурно намерено от нета, е следното: приготвя се запържен лук с кайма, подправки, сол. Прави се сос Бешамел, нужен е и доматен сос (аз взимам от кутийка). Прави се много лесно: ред кори за лазаня, ред кайма и сосове. Отгоре се настъргва кашкавал, малко преди да се извади от фурната. Моят приятел прави макаронките по подобен начин, ама вместо Бешамел, слага просто прясно мляко. Болнезе ли е, не е ли, не знам, ама е много вкусно.


    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А как яйца в тигана без мазнина??
    В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  2. #3552
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Регистриран на
    Aug 2007
    Град
    Far From The Sun
    Мнения
    1 275
    Вчера забърках един пататник. До този момент не бях опитвала, камо ли пък готвила подобно нещо.
    Сполучливо се оказа, аз принципно обожавам картофи във всякакъв вид. И е лесно за приготвяне, направо идеално за начинаещи в кухнята.
    You are broken, I can fix you...

  3. #3553
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    В петък ще правя Павлова с маскарпоне и кафе за любимия ми (ще я започна в четвъртък вечер, де, блатовете). По рецепта на Лулуто. :д

  4. #3554
    anonymous708973
    Guest
    Блата стандартен ли ще го правиш? Целувчен?

  5. #3555
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    Е, да, целувчен. То иначе никаква Павлова няма да е. :Д

  6. #3556
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    http://vbox7.com/play:235e84bb2f

    Това някой пробвал ли го е ?

  7. #3557
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Мнения
    5 008
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://vbox7.com/play:235e84bb2f

    Това някой пробвал ли го е ?

    Да, има вкус на заек.

  8. #3558
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    Заек не съм ял, близко ли е до кучешкото ?

  9. #3559
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Заек не съм ял, близко ли е до кучешкото ?
    Не.
    Зависи как е гледано кучето, понякога може да киселее месото (но не се случва често), иначе е хубаво да не бъде напълно активен живота на кучето защото месото става леко жилаво.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-08-2015 на 16:06
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

  10. #3560
    Мега фен Аватара на li0n
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Пловдив
    Мнения
    4 974
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

    В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    И аз ги правя яйцата в тефлонов, никаква мазнина не слагам, даже ми е по-вкусно без мазнина, отколкото със.
    Точно днес такъв буламач си забърках, ама стана добре, де, имам усет очевидно за тези неща, наследствено сигурно. Пък ми е и интересно да се занимавам...

  11. #3561
    Голям фен Аватара на TheDeath
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Мнения
    535
    Талятели с пиле и сметана правих вчера, толкова добре се получиха, че едвам се движех след обилната вечеря
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

  12. #3562
    пица, яйца, сандвичи... пиле на грил... пържени картофи, пържолки

    ми такова мога да ям цял живот



    коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона

  13. #3563
    Супер фен Аватара на skate
    Регистриран на
    Sep 2009
    Мнения
    2 354
    odeve si napraih 1 duiner

  14. #3564
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Минавам да се похвакя с много лесни и вкусни американски палачинки, че на всичкото отгоре са веган, минават и за здравословни ^^
    Снимката не е кой знае колко представителна, но пък и двамата с приятеля ми си облизахме пръстите

  15. #3565
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    това в чашата в чиния какво е

  16. #3566
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    heartshapedbox, може ли рецепта?

  17. #3567
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Регистриран на
    Mar 2011
    Град
    BG
    Мнения
    6 295
    Галакси, ябълки, банан и орехи
    http://pinterest.com/pin/404761085235868961/
    Мисля, че тива е линка

  18. #3568
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Мнения
    5 008


    Шедьовър, рецептата е по-строго пазена от на кока-кола.

  19. #3569
    anonymous708973
    Guest
    Снощи ядох фахита, влюбена съм! Намерих рецепти в Пинтерест, това ще се готви следващата седмица всеки ден, усещам! Изглежда супер лесно, да не говорим, че е и здравословно. (Говоря само за частта с месото и зеленчуците; тортията със заквасена сметана не е от най-препоръчителните неща :д).

  20. #3570
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://vbox7.com/play:235e84bb2f

    Това някой пробвал ли го е ?
    ако още ти е дълга косата бих те оскубала заради тоя пост ;/

  21. #3571
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Регистриран на
    Jul 2009
    Мнения
    1 157
    минавам и аз да ви се похваля какъв вкусен шарен кекс спретнах снощи, почти се изяде
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

  22. #3572
    Голям фен Аватара на TheDeath
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Мнения
    535
    Планирала съм си супер лесната вечеря! Минавам през магазина, който мразя адски много, но е единствения с пилета на грил - вземам едно и съм почти 50% готова
    За гарнитура съм намислила един ориз, много лесно се готви - нарязвам на ситно лук и настъргвам един морков, запържвам в малко зехтин заедно със сол и червен пипер и половин кубче от бульоните на Маги, харесвам този с уж телешки вкус. Слагам 3 чаши топла вода и 1.5ч. ориз, след като водата заври Четох трик да не се слепва ориза с малко оцет, мисля да пробвам, ще сложа една ч.л. преди да сложа ориза, да видим как ще се получи. Варя на слаб огън винаги и когато е почти готов похлупвам и отмествам от котлона, дозадушава си се и става супер Добре, че е приятелят ми да ме открехне на този начин на готвене, че аз преди си играех първо да запържвам и ориза, а това ме изнервя....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

  23. #3573
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Мнения
    5 008
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Планирала съм си супер лесната вечеря! Минавам през магазина, който мразя адски много, но е единствения с пилета на грил - вземам едно и съм почти 50% готова
    За гарнитура съм намислила един ориз, много лесно се готви - нарязвам на ситно лук и настъргвам един морков, запържвам в малко зехтин заедно със сол и червен пипер и половин кубче от бульоните на Маги, харесвам този с уж телешки вкус. Слагам 3 чаши топла вода и 1.5ч. ориз, след като водата заври Четох трик да не се слепва ориза с малко оцет, мисля да пробвам, ще сложа една ч.л. преди да сложа ориза, да видим как ще се получи. Варя на слаб огън винаги и когато е почти готов похлупвам и отмествам от котлона, дозадушава си се и става супер Добре, че е приятелят ми да ме открехне на този начин на готвене, че аз преди си играех първо да запържвам и ориза, а това ме изнервя....
    Ако искаш да не се слепва, киснеш ориза 12 пъти във вода, после му слагаш и солта, така не залепва. Вариш го..
    Отделно вместо да пържиш и да слагаш бульон, режеш: моркови на кубчета, грах, червена чушка, добавяш и царевица, всичко това го задушаваш само на пара с много, много малко зехтин. Прибавяш ги после към ориза и става убиец. По-здравословно и вкусно.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 13:10

  24. #3574
    Голям фен Аватара на TheDeath
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Мнения
    535
    Аз бульоните от мързел ги ползвам Но днес ще гледам да надвия на мързела и ще пробвам така, както си описал, утре ще докладвам дали съм се провалила или не
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

  25. #3575
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Регистриран на
    Feb 2008
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Мнения
    5 008
    Няма да се провалиш, вярвам в теб.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си