- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прекалено окосмяване? Как се справяте с това?
Не знам дали това е правилното място за тази тема, но..
Имам проблем и това е окосмяването. В областта на кръста, гърба и включително и врата съм космата. Не мисля, че е нормално. На кръста си ги махам с лентички за обезкосмяване, но гърба и врата не съм ги пипала. Някой има ли подобния проблем и как се справя с него? Чудя се дали да не отида на козметик и там да ми ги махнат, но понеже съм малка (на 13) може да не искат. Помощ![]()
Дай снимка да видим какво е положението.
Ако са по-тъмни,можеш да ги изрусиш.По този начин ще си личат по-малко.
Не те съветвам да си ги махаш,за да не стане по-зле.
Снимка няма да давам, няма да ви докарвам до инфаркт![]()
А до изрусяването - пробвала съм и не действа.
Не може да е толкова зле? Все пак не ти искаме на лицето, все ми е на акъла, че преувеличаваш…
А с какво си ги изрусяваш?И колко често?
Чувала съм че има специални процедури за изсветляване на космите!?
Ще ти се стори странно, но как си с килограмите?
Някои хора, които са много слаби образуват фини -това са дълги косми по тялото(мисля, че се появяват точно на тези места където са и твоите)-това е реакция на организма да предпази кожата и да компенсира липсващия защитен слой подкожна мазнина при слабите хора.Иначе сподели с майка си, може би тя ще ти каже какво да направиш за да ги премахнеш.
Иди на лазерна епилация след няколко години, когато тялото ти се развие напълно. Така няма да ти растат отново. Сега предполагам не се събличаш пред момчета и няма от какво да те е срам толкова.
Ендокринолог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не само на козметик, а и на лекар ендокринолог трябва да отидеш за това необичайно окосмяване - от хормоните е
кажи и на родителите -ако е наистина много ,или пък ти така си въобразяваш
дизедорант + запалка = траен ефект, повтори процедурата няколко пъти
газ за запалки + запалка.... напръскай минимално количество върху желаната повърхност - запали - повтори
авточасти авточасти втора употреба
Отиди на лекар, както каза Калпазанка. Иначе не знам защо някои хора си мислят, че като изрусят космите, те не се виждат. Приятелят ми имаше една колежка, с която се запознах и първото нещо, което видях в нея бяха изрусените ѝ мустаци. Мацката беше с тъмна коса, тъмни вежди, нищо русо нямаше в нея, освен мустаците ѝ. По-добре иди на козметик, не мисля, че ще ти откаже, защото си малка. Всъщност на 13 май не си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
be mahay gi we, na dskl ne ti li praqt problemi ?