- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно цикъл-а
много интересен повод за подарък. ама нали знаеш с повод, без повод.. джентълменът си е джентълмен e.
Последно редактирано от one : 02-18-2015 на 15:20
Ами така, е но тя заради мене толкова се вкарва във филми, стрес притесниее и т.н заслужава подаръкСега чакаме да настъпи менструацията иначе сме спокойни вече .
Ябадаба Дууу
![]()
Ами незнам как се казва защото до сега не съм имал работа при такива лекари като АГ
Да де знам че е за женипросто исках да кажа че до сега не се притеснявахме толкова с приятелката си чак да търсим лекари .
Да да, но вече сме спокойни знаем че не е бременна това е най важното .
Да здравето й е наж-важното но за сега това беше много по важно за нея ...
ВЕЛИКА ТЕМА.
БТУ ревнуваш от гинеколог, сериозно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами да какво има толкова не разбирам? По принцип я ревнувам от всичките мъже също и от лекарите като АГ
Да отиде при жена гинеколог тогава, не е като да са рядко срещани. Гъбичната инфекция е тегава, а щом го правите без кондом, със сигурност ти я е лепнала => трябва и двамата да отидете на лекар и да проведете необходимото лечение.
Алергична съм към толкова малоумни и неинформирани хора...
И аз съм алергичен към толкова многознайковциииии .... А и от къде знаеш че сме неинформирани ? В чичo гугъл пише за всичко ако не знаешАко искаш да ти изпратя една демо снимка на хронологията ми в кром да видиш какво съм търсил в гугъл за гъбичките
![]()
Ами съдя по мненията ти, представи си. И Гугъл няма да те излекува и да ти пусне микробиология, нали знаеш?![]()
Ако беше толкова информиран щеше да преглътнеш малоумната си ревност към ЛЕКАР, чиято РАБОТА е да е професионалист и да не му пука, че вижда поредната гъбясала вагина, и да пратиш приятелката си, както и себе си при специалист.
Аз само искам да ти кажа, че мъжете гинеколози, са много по-внимателни и много по-образовани по специалността си, отколкото гинеколожките. Това е информация, базирана на много разговори с момичета и жени.
Не си мисли, че той е умрял за гаджето ти, на ден познай по колко минават от там и това е с течение на годините.
Намислил съм, ако срещна гинеколог, да го попитам как му се отразява на психиката, всеки ден да гледаш толкова .........
Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия.А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!