- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато Вселената не ти го слага, започваш да си го слагаш сам.
Ох, правилно мислите,че "момента на слабост" е друго, но и секс е имало. Обаче сме решили да не задълбаваме, т.е. да не мислим, както обяснява Lady Di (че на мен ми е заложено) за нещо повече от това. И така и правим, но пустите моменти на слабост са когато си представям,че се получава, т.е. когато почна да го "претеглям". Което довежда до смесени емоции, което не е добре, защото знам как стоят нещата и как е най-добре да си останат, със сигурност не бива да давам тласък на подобни чувства, но сигурно точно затова го правя, ако теорията на VinDiesel я приемем за вярна. Та въпроса ми е защо понякога сами искаме да си трошим главите и да страдаме после, когато сме наясно със ситуацията?
Аз все още не съм се влюбила и вместо да си плюя на петите, усещайки зараждането на потенциалната опасност, искам да си постоя още малко там. :Д
Nom Nom Nom, става дума за мироглед, приоритети, различни гледни точки и разбирания за ключови неща, не ми се дават конкретни примери, но най-близкото,което ми идва на акъла е да се опиташ да сватосваш скинар и хипи ;D (егати примера, но горе-долу да, две личности, чиито позиции се разминават почти навсякъде, ако не се и сблъскват, когато конфликти и спорове са неизбежни, а това рано или късно става изморително.. )
Последно редактирано от Azoria : 02-19-2015 на 08:27
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: