.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Объркана

Unhappy Объркана

Миналата година се захванах на шега с един съученик и от шега на шега стана каквото стана. Открихме, че и двамата чувстваме нещо към другия и тръгнахме. Всичко беше 6 и бяхме заедно от май до началото на август, когато скъсахме защото той отиваше на село за 1 месец и се разбрахме, че когато се върне ще говорим за нас. Когато се върна го чувствах друг човек и почти не си говорехме, въпросният разговор остана във въздуха, най-накрая ми призна, че от няколко седмици е започнал с една негова приятелка. Аз саднах, но пред него се правех, че не ми пука. Не исках да му е гадно, че съм така заради него. Помислих си, че всичко е свършило и реших, че трябва да продължа напред и след 2 седмици някъде той ми каза, че е скъсал с нея. Бях на седмото небе, но не смятах че отново може да сме заедно. Е да, ама стана. От октомври до декември както преди, даже и по-добре. Обаче той започна да става много близък с една моя приятелка и аз обикновено не съм ревнива, но в този случай малко полудях и му казах, че няма да я бъде (точните ми думи бяха "няма да се държиш все едно тя ти е гадже, а после мене да ме оп**аш") и скъсахме. Уж останахме като приятели, все едно нищо не е станало. И той и приятелката ми се кълняха, че не се харесват. 1 месец по-късно една тайнствена личност уж му казала, че съм най-лицемерното същество на света и го храня под път и над път. Спряхме да си говориме, той не ми вярваше, че е лъжа и аз реших, че щом не ми вярва нека остане така. 3 дни след това "приятелката" ми ми призна, че са заедно, казах й че се радвам за тях, макар и да ме болеше. И идва проблемът ми, на следващия ден разбрах, че тези двамата разправят наляво и надясно, че храня всички зад гърбовете ми и настройват всички срещу мен. Нямам абсолютно никаква идея как, защо, кога, къде.... Останах без думи, както можете да си представите..
    Моля, идеи

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Класически пример за втора цигулка , резервен вариант.
    Бил е с теб колкото да не остава на сухо.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Още сте деца и не знаете какво искате.

Супер фен Аватара на chupachups
    Значи, първо сте били заедно 3-4 месеца, и сте скъсали, защото той ще замине за 1 месец, защо? Какво ви пречи 1 месец да се чувате по телефона, пишете и т.н.? Освен това, не е трябвало да "тръгвате" пак, щом сте скъсали преди това. Би трябвало да си си имала едно на ум като сте скъсали като си е намерил друга, защото очевидно той ги сменя като носни кърпички и му е все тая, дори не мисля, че е скъсал с новата си, само заради теб, просто му е писнала другата.
    А за това, че онея разправят насам натам някви небивалици, трябва да ти е все тая, ти знаеш, че нищо не си направила и те лъжат. Не им показвай, че се дразниш, те това целят и за това го правят.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Класически пример за втора цигулка , резервен вариант.
    Бил е с теб колкото да не остава на сухо.
    По темата - не съм я чел, но ти вярвам.

Много приличен аватар за тийн форум.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    По темата - не съм я чел, но ти вярвам.

Много приличен аватар за тийн форум.
    Аватара не съм го сменяла от както си направих регистрацията

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    Аватара не съм го сменяла от както си направих регистрацията