- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си сериозна приятелка!
...
Последно редактирано от Antonio.Sf : 02-23-2015 на 18:04
"Търся си сериозна приятелка в тийн форум, имам пари." = "Давайте малки коври, нападайте."
Сериозно, никой нормален човек не би трябвало да казва едновременно, че има доходи и няма много време. Все едно казвате: Ще те финансирам, ако си с мен, но и имаш много време да се чукаш 'тайно' и с някой, който наистина харесваш.
Пари се изкарват, тяло се тренира, но уви, характер не се изгражда тъй лесно.Здравейте,
Странно е, че го правя тук, но си търся сериозна приятелка.
Нямам време да го правя навън, тъй като имам бизнес и съм доста зает, а и хората ме оценяват само по това което имам, а не по това което съм.
Мога да предложа сигурност, уважение и наистина много много други неща.
Имам всичко, но нямам време да намеря сериозна приятелка.
Изглеждам добре, спортувам и съм супер джентълмен.
До сега всички момичета се опитваха да ме лъжат и използват за пари, кола, силикон дори и т.н. но няма проблем не съм загубил надежда, че има и нормални момичета, за това пиша и тук напълно сериозно.
Ако някое момиче реши да пише, но се притеснява да го направи може да ми прати кратък и-мейл: antonio.dimitrov.sf@abv.bg
За момчетата които мислят да се подиграват, няма проблем, но нека имат в предвид, че не знаят какъв човек стой за този пост и с колко от момичетата на които те са гледали само голи снимки той е бил...
До скоро
Толкова хора се гушкат и са заедно в момента- които не се хвалят с тяло и пари.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-23-2015 на 18:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз си търся сериозен приетел, който не се интересува от пари, но уви ...
Antonio.Sf, с тоя изтрит текст...дано не си решил, че сме форумна мафия и към всеки новодошъл се отнасяме с неодобрение. Далеч е от истината. Предлагам ти да се запиташ защо реакцията е такава.
edit
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тз, тз, изгонихте момчето, лоши жени сте!
Абе няква шаврантия психоложка беше. Скоро.
Ще се учудя ако ти не си писал в нейната тема?
Подскажи ми с никнейм де, може да съм писал, аз съм писал в доста теми![]()
Ти си форумен бройкаджия
Толкова много теми си минал че вече не ги помниш :Д
http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D1%83%D0%BA
Аха сетих се. То едно нещо ли е да помня в тоя живот, аз да не съм компютър бре...![]()