.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Извинявай, на 20 години си. Толкова ли си "грозна", че да не можеш да си намериш приятел, различен от брат ти. Това, че си затворена не ти е оправдание, перверзна госпожице. Излез от тъпата стая, виж свят, и си намери друг човек за тая работа, защото това което смяташ да направиш не ми изглежда нормално. Дай да викаме д-р Калчев.
    Като си девствена, какво? И аз съм девствена пък нямам мисли в главата как искам да изчукам брат си, сестра си, чичо си, леля си и т.н. ИЗВИНЯВАЙ. Аз умея да чакам и търся най-доброто за себе си. Пък ти като си толкова разгонена и наивна - давай. Последствията са си за теб.
    Девствена съм и съм на 20 години, което не е малко. Ако бях на 15 нямаше да се сетя за това, но времето ми сега изтича.

Най-доброто за мен е брат ми. Той е много мъжествен. Превлича ме. Когато съм с него се чувствам много щастлива.
    Последно редактирано от rozovata : 02-24-2015 на 12:51

Цитирай Първоначално написано от rozovata Виж мнението
    Девствена съм и съм на 20 години, което не е малко. Ако бях на 15 нямаше да се сетя за това, но времето ми сега изтича.
    Я съм на 21 пък не съм се забила в мисли, че времето ми изтичало. Като толкова ти изтича времето, казах ти - излез и си намери приятел. Или плати на някой да ти отнеме така тежкото за теб бреме - девствеността и спри с тия глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си