- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче да иска секс повече от момче?!
Здравейте. Аз съм момиче на 18 и имам проблем с сегашния ми приятел. Имала съм точно двама приятеля през живота си, първия ми и този в момента и само с тях съм правила секс. Става въпрос че с първия ми приятел правихме секс почти всеки ден и бях свикнала така а с сегашния ми приятел нещата са коренно различни като правили сме секс най-много 20 пъти да речем а ходим от много време. Въпроса е че аз си умирам да правя секс това ми харесва и най ми харесва това че е с момче което харесвам и обичам. Когато го питам за секс и понякога се съгласява понякога не а аз искам нон стоп да правим секс и не знам какво да направя. Тук никой не ме познава така че ще си позволя да кажа има доста момчета които ме харесват и са ми предлагали не съм някаква грозна дори тренирам от години насам имам хубаво тяло, повтарям никога не бих казала това, защото знам как звучи,просто тук никой не ме познава и си го позволявам именно заради това. И въпреки че много момчета ме искат дори и само за секс и сегашния ми приятел го вижда, все пак не правим секс много и започва да ми омръзва. Доста пъти сме говорили за това. Въпроса е че не искам друго момче защото ако изключим това връзката ни наистина е уникална но сякаш не се чувствам желана. Когато сме го правили е било хубаво, тогава сякаш ме иска и го показва, но в другото време не е така. Може би съм свикнала от предишната ми връзка защото там където ни паднеше правихме секс, а сега не е така и не знам как да го променя вече.
Губиш си времето, няма да го промениш. Ще упорстваш още малко и сама ще се откажеш. Винаги ми е било любопитно как се говори за уникална и перфектна връзка, когато няма сходство в сексуалността.
Очевидно имате различна сексуалност, което води до проблеми във връзката ви. Това неудовлетворение от твоя страна рано или късно ще прерасне или в изневяра, или в край на връзката ви.
Welcome to the Jungle...
Е като сте говорили на тази тема, до какво заключение стигнахте?
Казвал съм го и преди, в една връзка не си ли паснете сексуално, рано или по-късно става голям проблем.
Различни нива на сексуалност, като това изобщо не значи, че той не е привлечен от теб. Може да се опитате да се напаснете, като това ства с време и разговори.
Добре, не се ли карате повече, не си ли самата ти по-раздразнителна, защото не си задоволена?
Евала ти правя просто, аз досега щях да съм му изяла главата.
Температурите не са извинение, моля ти се. Тъкмо като е студено, човек си стои повече вкъщи, сипва си една чаша вино, пуска си филм и се гушка под одеалото <3
Хахахах, защото било студено, ти сериозно ли? Да, нещата ще се променят след време, но към още по-лошо, 1 път на 2 месеца вероятно. Поне си на 18, не на 28, няма да изгубиш кой знае колко ценно време с него...
Била съм в твоята ситуация, и знам какво ти е. Накрая и нимфоманка ме изкара ...
Моят съвет е да не си губиш времето! Млада си, явно си и красива, щом казваш, че се поддържаш и тн. Търси си щастието другаде, защото не получаваш ли достатъчно секс, щастието ти никога няма да е пълно!
На мен като ми казваха това, не слушах, и после съжалявах, за изгубеното време с неподходящ за мен човек! Но го разбрах, чак когато започнах друга връзка, с човек, който имаше моят голям сексуален апетит. Бъди по-умна от мен, не си губи времето!!!
И аз бих те посъветвала да помислиш сериозно дали си струва да се опитваш да тушираш желанията си, защото обичаш този човек (ако го обичаш изобщо) или искаш да намериш щастието си с някой друг. Била съм в подобна ситуация - аз постоянно разгонена, а младежа просто не чак толкова... Уж не беше голям проблем, но това започва да се отразява във връзката, той започна да се сдухва, че не ме задоволява, започна да си мисли, че ще му изневеря, заради това и както се досещаш нещата приключиха грозноТова не е дребно нещо, не е като да го отучиш да си хвърля чорапите на земята...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Имам една приятелка, която заряза гаджето си, защото не я желаеше. Сексът не е основата на обвързването, но си има своето място. Както казаха по-горе, една връзка няма бъдеще, ако партньорите са сексуално несъвместими. Липсата на каквото и да било във връзката често води до изневяра. Особено ако това нещо е сексът. За това те съветвам да оставиш момчето мирно и тихо, да няма грозни изпълнения, сцени, циркове и драми. Просто му обясни, че той не ти дава това, от което имаш нужда и е по-добре и за двама ви да се разделите.
Ако сексът не върви, и връзката не върви. Т'ва е скромното ми мнение. Не бих определила връзката си като "уникална", ако съм незадоволена сексуално.
И в двата пола има такива хора, просто са сексуално неактивни. Забелязъл съм, че тези хора имат по стъдено излъчване. А тези които на пръв поглед са ангелчета, въобще не може да кажеш, че са такива, са най-големите нимфоман/ки.
Друго си е всеки ден, да махаш дневното напрежение.
Нередовният и некачествения секс, водят до психически проблеми! Така че залавяйте се за работа…![]()
Имала съм две връзки, в които никога мъжът не е бил инициатор на секс.
Едната продължи към година и 3-4 месеца. Момчето просто си е такова и все още е.
И съм правила какво ли не шмекерии да провокирам, ама няк.
Втората, на два пъти бяхме за едно - пак същата работа, момчето пак си има приятелки и пак те го налазват :Д
Но мисля, че не се разделих с тях заради това, а просто защото като цяло бяха доста пасивни. Да не говорим, че тогава не ми е било до женитби.
Единственият ти вариант е да говорите и да се опиташ да разбереш истинската причина за това той да отбягва правенето на секс. Има вероятност да има някаква причина, която го товари твърде много психически всеки път и сексът вместо да го свързва с удоволствие, да го свързва с тревога.
Много е неприятно и подбиващо самочувствието за момичето иначе, но причината почти винаги е комплексна.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-24-2015 на 15:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всъщност до голяма степен да. Сексуално задоволената и ощастливявана жена, мисля, е много по-малко раздразнителна и изнервена, не е гневна, че партньора не може да я задоволи, т.е. едва ли ще се хваща за такива битовизми, освен ако не е в ПМС. :д
Едит: Номи е права, причината може да е по-дълбока, не просто да си е по-малко сексуален по природа, може да има някакви травми.
Аз пък съм на мнение, че при такива хора, причината не е психическа, защото не искаш да правиш редовно секс, ами е на хормонална основа....
На психическа основа, може да е първия път, да те е срам от тялото ти или някой белег, стрий, целулит и т.н....
Е, на работа ще е по-трудно/не невъзможно/... Ама, че вечер малко ли време има?
Дето ще ми вика половин час за чорапи, по-добре за друго да вика..![]()
Еми времето е достатъчно, за да си задоволиш жената. :Д
Вин, хората от малки неща си се осакатяват за дълго време.
Единия от моите, майка му беше много пасивно агресивна, + за нещо, дето никога няма да се сетиш, ще я саднеш яко.
Ама яко.
А когато действията ти водят до фейл на произволен принцип и не можеш да разбереш защо я дразниш, просто ставаш бездеен.
Ако постоянно ти крещят или откачат около теб като направиш нещо ( пак повтарям, на произволен принцип ) ти трябва да решиш този проблем, и често хората се обръщат към бездействието.
Друг приятел, падаше му преди да правим секс или по време на, и се оказа, че първата му изпискала, че много я боли ( пробвали два пъти, тя не била девствена ) , втората - притеснил се и нея да не я заболи, пък тя била някаква груба и невъзпитана , и като му спаднал, го обвинила.
Трета съм му била, и проблем имахме само първия път, отнесох се много внимателно, следващите пъти пак бях много мила и внимателна, и всичко беше ок, и в последствие го разпитах какво точно се е случвало преди.
Давам просто примери на какво може да се дължи подобно нежелание, които съм срещала ирл.
Вече дали е нещо подобно, или не, само авторката и приятеля й си знаят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може и сутрин на гладно, тамън се сваля и някое килце.
И при жените и при мъжете тестостеронa играе ключова роля в здравето и доброто физическо състояние. Наред със сексуалната активност, включваща регулиране на плодовитостта, либидото и мускулната маса, тестостеронът спомага и за увеличаване на енергията, увеличеното производство на еритроцити и защита против остеопороза. Средно мъжете произвеждат от 40 до 60 пъти повече тестостерон от жените, но жените са по-чувствителни към хормона.
Липсата на желание за секс и еректилната дисфункция са сексуални проблеми, които могат да произтичат от нисък тестостерон. Установено е, че ниските му нива могат да понижат възможностите за удовлетворяващ секс при мъжете.
Примерно и при някои фитнес маниаци, които са на химия късат синджира направо......
А понякога, самолета не може да излети, защото целия тестостерон отлита за мускулите.
Аз проблеми и то не чак такива, имах само и единствено при сефтето ми, естествено много се притеснявах, мацката не беше девствена, аз бях. И хиляди мисли в главата, но криво ляво се справих. После 2 и 3-ти път, беше след лека употреба на алкохол и не се притеснявах въобще, нататък въобще не се притеснявах и така.
Иначе и аз съм попадал на такава, която ме изнерви жестоко. Плеснах я без да искам със знамето отзад, докато ме беше обкрачила, тя едва ли не ми се развика с думите" Щи плесна 1 шамар".
Това много ми уби желанието на момента, но направо я разглобих и всичко беше до там![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от VinDiesel : 02-24-2015 на 15:57
^
Много банална причина за еректилна дисфункция е по-силна физически, или по-добре социално жена от мъжа, защото той се чувства незначим.
Неодобрението на родителите й също.
И по книгите пишат за тях, и ирл се срещат
Не знам що не мога да си събирам мислите в един пост.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Като цитираш нещо, цитирай източниците, не че нещо.И сама можех да си отворя Уикипедия.
Това е факт, да, но не изключва проблемите, които лежат на психическа основа.
Може и сутрин, да, както е удобно на двойката. За мен, примерно, не би било ок. Ако ходя на работа от 8-9, ще трябва да ставам час по-рано от обикновеното, за да се разсъня и да съм в кондиция. Мразя да правя секс докато ми се спи. :Д