- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 39 ГОДИНИ РАЗЛИКА!!!!!!
На 15 съм.
Имам приятелка на 10 години, която харесва ШОФЬОРА НА УЧИЛИЩНИЯ АВТОБУС!!!!!!!
Той е на 49 години подяволитее!!?!?!?! Какво да го правя това момиче на знам.. постоянно ми говори за него.
Казвам й че е абсурдно, а тя ми се сърди... дафак
Кво се случва с тва поколение бе??
Ах колко романтично <3 <3 Нека са щастливи младите/пък и старите.. Нали бе, Challenger?
Идеално, харесва дядо си….
И тя на 10,това 4ти клас бе, хахахахахахх![]()
"Какво става с това поколение бе"
Написано от 15годишна, звучи несериозно
Прочитайки написаното в темата, ме напуши някакъв ирационален, истеричен смях.
Не мисля, че трябва да приемаш такива неща насериозно, nothing personal...
А Challenger беше влюбена в учителя си, не в шофьора на училищния автобус. И сега чакаме развитие на нейната сюжетна линия.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Сега е модерно и жени на 40, да ловят момчета по на 20… ..
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Това вече ми идва в повече, 30 години разлика си е разлика..........
Уфф.Какво ви пречи толкова? Нали не става дума за вас.
10 + 30 = 40
20 + 30 = 50
30 + 30 = 60
40 + 30 = 70
Не съм правилният човек да говори за разлики, ама само поствам сметката. А че темата е долнопробно смотан трол, си е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Challenger не ми се вижда реално,да има любов между 10 годишна и 50 годишен.
Но нормално,ти си влюбена в учителя си който и той е много ПО от теб и няма как,да ни разбереш за какво ви говорим,като ви казваме че разликата е страхотна ...
Не казвам, че е малка, казвам, че не е от значение, ако има любов. Не можеш да си кажеш на сърцето, че няма да обичаш някого, защото не е на твоята възраст. Пък и нашата разлика не е чак 30 години и той не е много ПО мен.
Пфф, как ще е проблем 39 години разлика, при които единия е на 10 и не знае къде се намира, другия на 49 и се чуди що се намира там, където е. Пфф, що пък не?! Аз тука проблеми не виждам. Това би било една съвсем нормална връзка с учудващо голяма съвместимост между партньорите. Не можеш му кажеш педофилия. Та на нея годините изобщо не и личат. Нит пък на него. Смешна работа човек да си помисли, че връзката е забранена, невъзможна и други подобни.
Окей, до десет години разлика приемам. Но при положение, че по-малкия има поне 14 години (не е чак толкова фрапиращо).
Ама приятелката на авторката все още не е сигурна от къде точно уринира, пък е сигурна, че е влюбена в някой, който може да и е дядо...
I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!!!