.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 340

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Малииии, много си романтична, душичка Девствена до сватбата ми се струва вече малко в повече, но това са си лични решения, всеки сам си ги взема
    Надявам се да не останеш разочарована от цялата тази ситуация и начина, по който може да се развие твоята история. Аз лично бих била доста притеснена да отида сама в апартамента на мъж, не знам, дано да бъркам, може наистина да си поговорите, да ти помогне някак да го превъзмогнеш това "влюбване"...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на Challenger
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Малииии, много си романтична, душичка Девствена до сватбата ми се струва вече малко в повече, но това са си лични решения, всеки сам си ги взема
    Надявам се да не останеш разочарована от цялата тази ситуация и начина, по който може да се развие твоята история. Аз лично бих била доста притеснена да отида сама в апартамента на мъж, не знам, дано да бъркам, може наистина да си поговорите, да ти помогне някак да го превъзмогнеш това "влюбване"...
    Изглежда несериозно, наясно съм, но вече година и половина продължава - ако беше просто харесване щеше да премине, нали? Пък аз още имам надежди, че той ще ме обикне и ще ме изчака да порасна, да не съм му ученичка вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си