.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Или си има приятел някъде в друг град или се срамува от теб. Няма друго обяснение.

RapExotic не съм много съгласен с теб. Имам предвид, че няма друго обяснение, но това което каза също е вариант. Според мен може да има ужасно много причини..Тя е жена не знаеш какво мисли... Те са така! Според мен може да не иска да се разчува, защото може би има страх да не се влюбиш в някоя нейна приятелка или обратно... Може и да не е това, но както казах те са жени не знам то като цяло никой не знае какво мислят.. Виждам, че не сте малки и наистина можете да говорите сериозно за това Излезте и си говорете за това, но преди това и кажи за какво става дума, че искаш да говорите сериозно за това! Кажи и че няма, защо да го криете или нещо от сорта, че имаш сериозни намерения и така Аз не съм никой да ти казвам, но се надявам, че мога да помогна Успех

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    RapExotic не съм много съгласен с теб. Имам предвид, че няма друго обяснение, но това което каза също е вариант. Според мен може да има ужасно много причини..Тя е жена не знаеш какво мисли... Те са така! Според мен може да не иска да се разчува, защото може би има страх да не се влюбиш в някоя нейна приятелка или обратно... х
    Истински влюбената жена е готова да покаже пред всеки, че това е нейното момче.. че именно тя е с него, а не нейните приятелки.. че е щастлива и и е хубаво. Дори подсъзнателно да се изфука с това. Нейното поведение въобще не съответства на момиче, което има прясна и страстна връзка от няколко месеца. Има нещо доста съмнително в това.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Или си има приятел някъде в друг град или се срамува от теб. Няма друго обяснение.
    Аз съм на абсолютно същото мнение. Какви се тези криеници, мишкарски истории.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си