- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тя виждала бог, аз съм била сатанистка
Ееегати! Т'ва не съм го чувала за толкоз лета. Майката от бялото братство и си вярва, че била над нещата и се извисявала. Всяка вечер само глупости слушам.
Само минах да се оплача.
пита ли я къде ме е видяла?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
нищо не е твоето аз познавам една дето се омъжала за Архангел Михаил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не е важно кво къде е видяла, важното е в най-скоро време да види психиатър.
оная са омъжила за арахангел михаил, таз мойта ми приказва, че тяхната секта щяла да се увеличава и да ни превземе, а аз съм сатанистка. И бог ма бил създал.
e ко ве ти с ония простите от бялото братство ли се сравняваш сега
по-добра си от тях не се излагай![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Само аз ли не знам кои са тия бялото братство?
кефи ли те книгата на Ла Вей?
п.п. така и не я дочетох тази книга
Последно редактирано от ReguL : 02-26-2015 на 21:35
знаех си, че имаш семейни проблеми
Welcome to the Jungle...
Те май не са чак толкова.
Филмирани са до някаква степен, но идеята им е добра според мен.
според мен челните класации винаги са държали мормоните и евангелистите(има и други, но не смятам да ги изброявам).
Челните класации за филмираност, или по принцип? ;д
Не са чак толкова филмирани, ако не живееш с тях.
Иначе вкъщи около нея е ад на земята, както се казва. Бог та бог. Един нормален разговор не мога да проведа с нея. Както и да го въртим, както и да го заобикаляме, все стигаме до религиозни дебати. Възвисила се била, виждала бог, той бил навсякъде и в мен го виждала. Че чак веднъж викнах бащата за подкрепление, умее да спори и да убеждава човека, ама тоя път взе, че се предаде, стана и се изнесе.
Добре, че през повечето си свободно време не съм вкъщи.
това майка ти ли е?
иначе ми е някак познато да имаш религиозни различия с вашите
n00bs
Да, майка ми е за съжаление. И все още живея с нея, поради факта, че още не съм ударила това гадно пълнолетие. А тя започна да си фантазира когато бях на 5, буквално.
Съгласна с две ръце тогава.
И ние с нашите не сме на едно мнение относно религията, но това никога не е било чак такъв проблем, така че не знам какво да те посъветвам.
Може би ако опиташ да и 'влезеш във филма', ще реши, че не е нужно да ти говори за неща, които сама разбираш и няма да те занимава толкова с вижданията си.
Като малка реших да пробвам. И тя реши да ме вкара още по-навътре в бизнеса. Сега ми казва "ти като малка го възприемаше добре"; "мислех, че като си малка, ще мога да ти отворя очите"... все такива подобни фразички. Честно, вече след толкоз години дрънкане, спорене, крещене, скандали, се виждам напълно безсилна пред нещо подобно. На всичко отгоре съм била и сатанистка. Не съм абсолютно сигурна кога ме видя да пренасям жертви, да се моля на сатаната... но да си останем все пак на това, че съм сатанистка. И съм щяла да се самоубия. Понякога имам чувството, че тая жена взема някакви наркотици.
което потвърждава теорията, че много религия води до шизофрения
n00bs
инквизицията
Последно редактирано от ReguL : 02-27-2015 на 15:12