- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Размяна на дрешки
Искам да запазя любовта жива. Ние ще се виждаме рядко и ми хрумна една идея. Идеята е да си разменим дрешки и да ги носим когато сме разделени. Това е много романтична идея. Харесва ли ви идеята?
Според мен е готино, моя приятел има една тениска вкъщи, която използва за спане нощем, когато го няма за по няколко дни аз си я обличам и си спя с нея, просто защото мирише на неговия парфюм и ми е приятно, сякаш е при мен, Спя по-спокойно дориНе си представям той да носи нещо мое, все пак не е моя размер, едва ли да му е удобно, затова не бих го предложила дори. Но ако ти носиш широки тениски и не твърде женски, можеш да го питаш, може да се навие
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Щом и двамата сте съгласни, защо не. Звучи ми добре, просто не знам как ще се получи, ако размерите не съвпадат много.
По принцип винаги жените обличат тениски на мъжете. Другото не би било редно според мен..![]()
Имам няколко негови тениски и една негова риза, която му е ставала, когато е бил на 12 сигурно, той обаче няма как да се навре в мои дрехи
Тъз размяна малко съмнителна ми се види..... ти какво ще поискаш от нейния гардероб?
Дададададададада, имам си негова тениска. Много отдавна не мирише на него, щото е прана десет хиляди пъти вече, но аз си спя с нея, щото ми е много кеф и да - когато миришеше на него, спях по-спокойно и добре. Най-вече не го търсих из леглото си. Както казаха - размерите са проблем.
Човек ще каже, че след толкова време в тоя форум, сте се научили да разпознавате тролове.
според мен това е оня кросдресър от "секс"![]()
n00bs