.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Размяна на дрешки

Искам да запазя любовта жива. Ние ще се виждаме рядко и ми хрумна една идея. Идеята е да си разменим дрешки и да ги носим когато сме разделени. Това е много романтична идея. Харесва ли ви идеята?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според мен е готино, моя приятел има една тениска вкъщи, която използва за спане нощем, когато го няма за по няколко дни аз си я обличам и си спя с нея, просто защото мирише на неговия парфюм и ми е приятно, сякаш е при мен, Спя по-спокойно дори Не си представям той да носи нещо мое, все пак не е моя размер, едва ли да му е удобно, затова не бих го предложила дори. Но ако ти носиш широки тениски и не твърде женски, можеш да го питаш, може да се навие
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на Challenger
    Щом и двамата сте съгласни, защо не. Звучи ми добре, просто не знам как ще се получи, ако размерите не съвпадат много.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    По принцип винаги жените обличат тениски на мъжете. Другото не би било редно според мен..

Имам няколко негови тениски и една негова риза, която му е ставала, когато е бил на 12 сигурно, той обаче няма как да се навре в мои дрехи

Супер фен Аватара на leadyflame
    Тъз размяна малко съмнителна ми се види..... ти какво ще поискаш от нейния гардероб?

Мега фен Аватара на tori
    Дададададададада, имам си негова тениска. Много отдавна не мирише на него, щото е прана десет хиляди пъти вече, но аз си спя с нея, щото ми е много кеф и да - когато миришеше на него, спях по-спокойно и добре. Най-вече не го търсих из леглото си. Както казаха - размерите са проблем.

anonymous708973
    Guest
    Човек ще каже, че след толкова време в тоя форум, сте се научили да разпознавате тролове.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Човек ще каже, че след толкова време в тоя форум, сте се научили да разпознавате тролове.
    Nope... you'll be surprised...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    според мен това е оня кросдресър от "секс"
    n00bs

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението