.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 340

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Challenger
    В началото обясних, че е показвал по-особен интерес към мен, сега не смятам, че би ми признал такова нещо, защото би било малко неморално от негова страна или поне той така би го приел. Едва ли ще ми каже, че изпитва нещо към мен. Аз просто ще продължа да се надявам. А с**с нямам намерение да правя, докато не се омъжа. ^___^

Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    В началото обясних, че е показвал по-особен интерес към мен, сега не смятам, че би ми признал такова нещо, защото би било малко неморално от негова страна или поне той така би го приел. Едва ли ще ми каже, че изпитва нещо към мен. Аз просто ще продължа да се надявам. А с**с нямам намерение да правя, докато не се омъжа. ^___^
    Само ти се преструва, че е проявил някакъв интерес. Може би те усеща, издаваш се безсъзнателно и за това има друго отношение към теб. Въобще няма смисъл от надежди при такава разлика в годините, но рано или късно сама ще го осъзнаеш

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Само ти се преструва, че е проявил някакъв интерес. Може би те усеща, издаваш се безсъзнателно и за това има друго отношение към теб. Въобще няма смисъл от надежди при такава разлика в годините, но рано или късно сама ще го осъзнаеш
    Всъщност има. Не е много разликата - 23 години.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Първо не я подкрепяше, сега я подкрепяш???
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-27-2015 на 17:05

много са

или за теб много трябва да е той да е на 90? Та до след 10 години човека ще е вече на 50, а тя на 25. За нейната годишна възрастова граница и 10 години по-възрастен ще е много.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Първо не я подкрепяше, сега я подктепяш???
    Не съм изказала категорично мнение по темата. Намесих се, за да отбележа, че възрастовата разлика не е толкова голяма, колкото я изкарвате.

много са

или за теб много трябва да е той да е на 90? Та до след 10 години човека ще е вече на 50, а тя на 25. За нейната годишна възрастова граница и 10 години по-възрастен ще е много.
    Ако сметките ми са правилни, при положение че "обектът" сега е на 38, след 10 години ще е на 48, а "субектът", при положение че сега е на 15, на 25. На 48 години индивидите от мъжки пол обикновено не са грохнали старци, така че споменаването на 90-годишните е ирелевантно. Логично е от гледна точка на 97% от 15-30-годишните, към които се числиш и ти, предполагам, 30+ години да са белег на старческо безсилие, но никой няма да е вечно млад, надявам се го разбираш. Ако всичко това не звучи убедително, потвърждавам, че познавам двойки с 30+ години разлика във възрастта и щом не са се избили досега, значи пропастта не е толкова голяма.
    Последно редактирано от dreamwalker : 02-27-2015 на 17:05
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не съм изказала категорично мнение по темата. Намесих се, за да отбележа, че възрастовата разлика не е толкова голяма, колкото я изкарвате.

Ако сметките ми са правилни, при положение че "обектът" сега е на 38, след 10 години ще е на 48, а "субектът", при положение че сега е на 15, на 25. На 48 години индивидите от мъжки пол обикновено не са грохнали старци, така че споменаването на 90-годишните е ирелевантно. Логично е от гледна точка на 97% от 15-30-годишните, към които се числиш и ти, предполагам, 30+ години да са белег на старческо безсилие, но никой няма да е вечно млад, надявам се го разбираш. Ако всичко това не звучи убедително, потвърждавам, че познавам двойки с 30+ години разлика във възрастта и щом не са се избили досега, значи пропастта не е толкова голяма.
    Аз открих формулата за вечна младост, наскоро ми искаха лична карта .
    Иначе мненията ти клоняха към това, тя да седи просто така и да се мъчи още 3 години .......

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Аз открих формулата за вечна младост, наскоро ми искаха лична карта .
    Иначе мненията ти клоняха към това, тя да седи просто така и да се мъчи още 3 години .......
    Да, защото... *insert drums here* девойката е непълнолетна.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    много са

Може да не мечтае за секс с различни момчета, купони и лайф до тридесетата си годишнина?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Може да не мечтае за секс с различни момчета, купони и лайф до тридесетата си годишнина?
    Това смятах да го включа, но реших, че ще прозвучи твърде осъдително за повечето коментиращи. Най-комерсиалният аргумент, който се излага в такива ситуации е: "Ама тя нали ще иска да живее, да ходи на дискотека, да си има гаджета, да пуши безброй глупости, да осъществява безразборни полови контакти с всеки трети на нейната възраст.........., пък той ще иска да седи и да гледа мачове по телевизията!"

Последно редактирано от dreamwalker : 02-27-2015 на 17:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си