.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Инфантилно, бих казала. Пак ли си си хванал някоя 13-14 годишна?
    Не е особено инфантилно, щото въобще не знаеш какво имам предвид, че да коментираш и да се заяждаш.
    Смисъл знам, че от край време съм ти трън в очите, ма е ся се усра тотално с т'ва заяждане.
    Не говорех да ги хейт'ва, като да ги обижда да им се надъхва и прочие.
    А по-супер милият и уникален начин ме разпитва за тях и като я питам "защо искаш толкова много да знаеш".
    Отговора е "за да НЕ направя същите грешки като тях и да не те нараня."
    Или нещо от сорта далеч от инфантилността, напротив мило е, че показва старание и желание.
    Ае стегни се малко не си на 12, че да се заяждаш на всяка моя дума.
    //Без обиди, не желая да влизам в спор с теб или с който и да е, за т'ва и си меря приказките. Съветвам те и ти да си ги мериш и да си обмисляш малко коментарите преди да плюеш и да лепваш етикети кой на каква възраст е и колко е инфантилен.
    Грозно е, не ти прилича.
    И е много смешно отстрани.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ами всъщност проблемът, че не си се изразил като хората и съответно е било прието по друг начин, си е твой, няма как да се питам след всеки (твой) пост какво е искал да каже авторът. Коментирам това, което прочитам и ми прави впечатление, независимо дали е добро или лошо, ако си мислиш, че ходя специално след теб, за да се заяждам, е абсурдно. Можеш да провериш кога последно съм те яла за нещо, на мен не ми се занимава, ама със сигурност не е било скоро.

Т'ва е. И аз не желая да споря с теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Отговора е "за да НЕ направя същите грешки като тях и да не те нараня."
    E, трябва да признаеш, че това няма нищо общо с хейтене, както първо го каза :д

Тъкмо вчера я търсих тая темичка^^
    Вчера ми каза, че мислил много дългосрочно и си представял живота си с мен и после съвсем небрежно вмъкна как жилищата в Мюнхен са скъпи^^
    И стигнахме до извода, че ще спорим за порода и възпитание на куче, понеже той си харесва абсурдни породи като... мопс о.О Ама си харесахме котка - пък аз хич не ги обичам, ама породата е уникална - шотландска клепоуха, ТОЛКОВА е сладичка! Ииии да :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, трябва да признаеш, че това няма нищо общо с хейтене, както първо го каза :д
    Ама е много сладко..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    той си харесва абсурдни породи като... мопс о.О
    Охх, толкова съм се чудила и маяла какво им харесват толкова на тея мопсове...Би ли го попитала от мое име?

едит: Пропуснах да спомена също, че шотладските клепоухи са най-сладкото нещо на света. <3

И за да не е спам:
    Нещо съвсем прясно - снощи коментирахме песни на Тейлър Суифт, които ни допадат. Когато стигнахме до една от любимите ми нейни, You belong with me и аз написах заглавието с caps lock и 50 удивителни, той се направи на ударен и каза "Да, така е". ;3
    Отново вчера си говорихме как остана още малко докато се видим /4-ти/ и колко ще е гадно, ако болестта му се задълбочи. Не сме се виждали от вече 10 дена, понеже преди това и аз бях болна, и ни е адски тъжно и на двамата. Таа много мило ми стана като ми каза, че не му пука дали е болен и на 4-ти след даскало ще ме чака.
    Много беше сладичък и като ми пращаше въздушни целувки по скайп и ми обясняваше как и двамата сме супер саднати, защото това е единственото, което можем да си позволим в момента. ;с
    Последно редактирано от Lilanda : 03-02-2015 на 11:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си