- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Илюменатите!?
Здравейте!
Попринцип,не съм вярващ човек.Днес обаче попаднах на странно видео,в което е показано едно много странно и непознато за мен нещо,а именно духовете и тайната организация на ильоменатите.Стана ми много интересно и реших да проуча какво точно означава това.Стигнах до извода,че това са хора,които управляват света по незнайни как за мен причини.Щом управляват света те най-вероятно управляват и медиите,а заедно с медиите манипулират съзнанието на хората.Научих за сатанистките знаци и азбука,с които Сатаната кореспондира със своите чеда,ако мога да ги нарека,неговите привърженици...Попаднах на най-различни клипове,в които се говори за сатанизма..има толкова много знаци,които използват известните на всички певци по света..като Beyonce,Eminem,Katy Perry и т.н.Съответно те са сключили сделка с дявола,от която няма връщане назад..Сега искам да попитам това всичко,което написах истина ли е или това "тайно общество" е просто някаква измислица,която всява страх в хората.Моля някой по-запознат да ми обясни подробно.
П.С Пускам темата тук,защото това е най-посещаваният раздел и смятам,че ще ми се отговори най-бързо.
Видеото:https://www.youtube.com/watch?v=rO8wCoV1vGg
Последно редактирано от TheEclipse : 03-03-2015 на 18:54
Илюменат си ти, обществото се казва илюмИнати.
beshabernik
SLOCHAENOS?
DA AMA NE1!1!!!
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Един асистент в университета го смятат всички за такъв, направо ти влияе като преподава и не можеш да спреш да го слушаш и може да те контролира някак си, дори ни каза да си пуснем определени песни наобратно и се чуват някви сатанински работи
![]()
тоя на аватара ми е илюмЕнат и той! не е ли зъл, само ми кажи?! Не те ли подбужда да идеш в порнхъб и да почнеш да злосторничиш?!
Последно редактирано от espada : 03-05-2015 на 15:18
ТИ Си ильоменатка, за к'во се правиш
aaaaaaaaaaaaaaaa сменям си IP- ТО!!!
Защо?
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
стига се прави, ильоменат!
щраус
И аз четох, че ильоминатите(или както са там) са някакви тайни общества, които по необясним начин управлявали света, но това според мен не е вярно. Не казвам, че е нямало такива преди колко си години там, но е било отдавна. Просто някой се сетил за тях и е започнал да говори глупости и следователно всички след него продължават. В крайна сметка исках да кажа, че според мен не е вярно, ама се поувлякох.
недей й казва