.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Story_of_my_life
    Guest

Unhappy Изневерява ли ми?!?!

Здравейте! Момче на 18 съм. Имам приятелка от почти година. Тя е на 17. Преди дни се държеше много странно - не ме прегръщаше, не ме целуваше, не искаше да ми говори. Учим в едно училище, но сме в различни класове. В нейния клас има едно момче с което седят заедно, в межучасието са заедно, а и те са отраснали заедно.
    Преди няколко дни тя беше в болница (има малко проблеми със здравето), когато отидох и той беше там носеше едно плюшено мече, което съм виждал в апартамента на приятелката ми. Само го попитах какво прави тук и той ми каза че тя му е като сестра и няма как да не е там. Малко след това и майка и дойде.
    На мен ми беше много чудно защо това мече е у него. Вечерта той поиска да влезе при нея, пуснаха ни всички. Той и даде мечето тя се усмихна.
    Пренощувахме в болницата. Изписаха я. Тя се прибра у тях.
    На другия ден тя не се отдели от мен. Много странно как за няколко си променя настроенията и чувствата към мен.
    Намислила е нещо, предполагам. Попитах я за онова глупаво мече и тя каза че е по-добре да не знам, но после ми каза.
    Това мече било подарък от онзи когато били в детската градина и оттогава тя спи с мечето всяка нощ. А аз дори не знаех за това!
    Дали тя обича него, дали ми изневерява!?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Тук може само да гадаем, но със сигурност изпитва нещо повече от просто приятелство към него. И той изпитва нещо към нея.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз пък мисля, че са просто приятели. Със сигурност тя го обича, той нея също, но едва ли е по начина, по който ти си мислиш.

Аз мисля ,че не ти ,но той има чувства към нея.Аз съм момиче и си признавам ,че си меня настроението постоянно

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Аз пък мисля, че са просто приятели. Със сигурност тя го обича, той нея също, но едва ли е по начина, по който ти си мислиш.
    И аз така мисля. Много ми е смешно когато двама души са приятели от супер много време и единия започне връзка, гаджето му да си мисли, че те се искат, влюбени са и т.н.. Защо ще чакат да се появи трети човек, за да се вземат...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Именно. Моят най-близък приятел също е мъж и бих възприела ситуацията, която описа за мил жест от негова страна, но нищо извън приятелските 'рамки'.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това с мечето е малко глупаво, ти все пак си й гадже, не е ли редно да отдели нужното внимание и за теб, например мече, подарено от теб, с него да спи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Bulgaria
    Е тя спи с това мече от детската градина,в началото може и да е било понеже е от него, но с времето сигурно се е превърнало просто в навик. И не вярвам това да се брои като липса на внимание към гаджето й.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    И аз така мисля. Много ми е смешно когато двама души са приятели от супер много време и единия започне връзка, гаджето му да си мисли, че те се искат, влюбени са и т.н.. Защо ще чакат да се появи трети човек, за да се вземат...
    Абе в такива толкова близки приятелски взаимоотношения, единия винаги изпитва нещо повече от приятелство към другия. В повечето случаи е момчето, както смятам, че и в този случай е така..
    Момичетата може да са много мили с момчетата и без чувства, но при момчетата не е така.

anonymous708973
    Guest
    Защо никой не обръща внимание на това, че приятелката му си мени настроенията към него?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Абе в такива толкова близки приятелски взаимоотношения, единия винаги изпитва нещо повече от приятелство към другия. В повечето случаи е момчето, както смятам, че и в този случай е така..
    Момичетата може да са много мили с момчетата и без чувства, но при момчетата не е така.
    Аз пък мога да ти кажа от опит, че не е винаги.

А за смяната на настроенията може да има хиляди причини, като се почне от това, че просто я друса хормона и не знае какво иска, минем през възможността той да я отблъсква системно по някакъв начин, та чак до това наистина да има чувства към някой друг.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Аз пък мога да ти кажа от опит, че не е винаги.

А за смяната на настроенията може да има хиляди причини, като се почне от това, че просто я друса хормона и не знае какво иска, минем през възможността той да я отблъсква системно по някакъв начин, та чак до това наистина да има чувства към някой друг.
    Може, все пак за всяко нещо си има изключения, но пък аз съм бил всидетел, само на това, което казах горе.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пантерката е права, да се обърне внимание.
    Ако е ту да те иска, ту да се дърпа, нещо става, ако не реално, поне в главата й със сигурност.

Пък мен с това мече ми "бърка в джигера", много е инфантилно, ако имаш съпруг някой ден, пак ли с мечето от най-добрия ти приятел ще спиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове