.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Момичета?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

Защо щом те влече не си поканите и някое мъжле някой път.

Между другото на по колко години сте сега?
    Хахаха,аз приключих с въпросното момиче,не толкова защото не ми беше приятно,а за това,че стана изключително обсебваща и явно се влюбила.
    А за мъж да поканим,тя не беше съгласна.
    Аз съм на 23,тя е на 22.
    Естествено,че ме притеснява мнението на околните,имам родители,приятели,какво да отида и да им кажа,ами аз харесвам и мъже и жени,майка ми инфаркт ще получи.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lady. Виж мнението
    Хахаха,аз приключих с въпросното момиче,не толкова защото не ми беше приятно,а за това,че стана изключително обсебваща и явно се влюбила.
    А за мъж да поканим,тя не беше съгласна.
    Аз съм на 23,тя е на 22.
    Естествено,че ме притеснява мнението на околните,имам родители,приятели,какво да отида и да им кажа,ами аз харесвам и мъже и жени,майка ми инфаркт ще получи.
    Ами на тази възраст може да се каже,че си вече оформена личност и си си би.Не знам как са се стекли обстоятелствата,когато си имала връзка с момиче на 18 и от теб или другото момиче е направена първата крачка,но е факт, че си склонна да го направиш.То всъщност съм попадал на информации,че голям процент от жените са склонни на нещо такова.Просто се притесняват дали не е грешно и от реакциите на околните. Иначе къде на бъзик като насеризоно го написах това lesbian seduction. И приятелката ти може да е би,но по вероятно си е баш лесбийка щом не е искала да те дели с мъж.По-скоро съм склонен да вярвам,че с това ви сближаване целта и е била малко по малко да те прелъсти,а това,че си била в известна степен разочарована от мъжете и е "дало крила" да продължи напред в това си начинание. От друга страна може пък и да греша и тя да е била просто склонна към такива отношения,но поради близостта ви и покрай историите за "лошите мъже" да и е притупкало сърчицето.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си