.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Абе то и аз имам същия проблем! Както и да си поискам отговор не получавам, а комуникацията все пак е двустранен процес! Без отговор няма как да стане! Ако е за връзка да подбирам, ама търся секс та не подбирам много, много но пак греда! Като бях малък момичетата дето се вика все ме харесваха все ме търсеха сами, а после нещо се промени не знам какво и нещата се обърнаха на обратно! Има хора дето без да правят нищо мацките им се лепят като мухи на мед и други, на които явно масово са се наговорили да не пускат!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Абе то и аз имам същия проблем! Както и да си поискам отговор не получавам, а комуникацията все пак е двустранен процес! Без отговор няма как да стане! Ако е за връзка да подбирам, ама търся секс та не подбирам много, много но пак греда! Като бях малък момичетата дето се вика все ме харесваха все ме търсеха сами, а после нещо се промени не знам какво и нещата се обърнаха на обратно! Има хора дето без да правят нищо мацките им се лепят като мухи на мед и други, на които явно масово са се наговорили да не пускат!!!
    Така си мислиш ти, че не правят нищо.
    Жените обичат отраканите мъже.
    TUBORGer бъди по-смел и уверен в себе си, когато си подтиснат и нямаш вяра в себе си, това отблъсква.

Супер фен Аватара на sladura89
    За съжаление не всички притежават това качество да са отракани, но значи ли това, че тези които не са отракани не трябва да правят секс?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    За съжаление не всички притежават това качество да са отракани, но значи ли това, че тези които не са отракани не трябва да правят секс?
    Не, но седенето и чакането някоя да дойде, и да ги наебе решение ли е според теб?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си