Не знам аз какво съм тренирал, но виждам определено, че ти си пълен мухльо, който уж е големият мъж (само на думи), но нито си качвал снимка нито информацията ти е правилна и само можем да ти се подиграваме каква утайка си.
Виждам те и колко разбираш от тренировки.
К'во говора, та ти си дроб сърма без грам развитие и мозъка ти е затлъстял келеме убито.
Мисля, че е крайно време да отнесеш перманент бан за безцелното си заяждане във всяка една тема и дървено философстване тип "компетентен съм по всеки един въпрос". Педал такива като теб в живота ядът и бой и ебане от алфите, щото си супер досаден и спрел. Ако ще философстваш поне гледай информацията да ти е точна, щото 95 % от случаите говориш глупости, не спори ако не знаеш и не разбираш са казали хората.
Олигофрен, айде постни снимка да ти видим спортните успехи бе, олигофрен. Хайде дай. Ще дадеш знаеш ли кога?
Точно никога, щото си анонимна дроб мишка, дет знае само да избива комплекс пред тинейджърки, щото всеки около твоята възраст те прави мармалад (Визирам примерно ЛейдиДи), която те прави сам да си говориш всеки път като те види... А тук понякога и 20 годишни (визирам себе си, виндизел и други) те правят по-нисък от тревата.
Умрелтак, хвани се скрий някъде с тоя безцелен хейт, без теб форума ще е в пъти по-добро място.
Ненужните, злобни коментари (тип зла леличка в менопауза) си ги запази за майка си. Не сме ти ние виновни, че си нереализиран чичак с нужда да си повдига иначе жалкото его. Как е да блъскаш чекии на 12 годишни в тийнпроблем и да се мислиш за много корав 40 годишен супермен?
Айде чао са, че не мога да се разправям с гюбре шибано като теб, фосил смотан.