Първоначално написано от pe6oskeiborda Ал Химията звучи като много нацепено копеле съжалявам папугай но не можеш да се мериш с такъв копелдак по добре търси друга мацка Papugai е влюбен в NomNomNom - принцесата на Великата Североизточна империя.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Papugai е влюбен в NomNomNom - принцесата на Великата Североизточна империя. номном е заета, а аз съм твърде стар да я чакам. някви предложения за заместител ?
Първоначално написано от papugai номном е заета, а аз съм твърде стар да я чакам. някви предложения за заместител ? Rabalka.
Първоначално написано от dreamwalker Rabalka. Тя дава само отзад, а аз не съм голям фен, нямам и намерение да ставам.
Първоначално написано от papugai Тя дава само отзад, а аз не съм голям фен, нямам и намерение да ставам. Какво дава?
Първоначално написано от dreamwalker Какво дава? Каквото не са поискали от теб.
Първоначално написано от papugai Каквото не са поискали от теб. Никой не е искал еликсира за сънища, защото никой не знае, че го имам.
Първоначално написано от papugai . Форумният педофил №2
Don't hate the hacker, hate the code!
Правила