.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Аз лично на няколко пъти като теб съм била доста силно привлечена от момчета ,които са по-нежни, внимателни , мили , грижовни , ноооо не съм спала с тях ! Иначе и аз като теб харесвам мъже ,които са сериозни , настоятелни и имат твърд характер , със свое мнение , доминиращи . Но понякога така се случва . А ти ми изглеждаш ето такава - обичаш да става по твоето и много объркана в момента , дори бих казала незнаеща какво иска . Щом не искаш да си с него защо не се стегнеш сестро и да седнеш да говориш с него на четири очи и да му кажеш как си се почувствала нея вечер . Кажи му ,че не знаеш какво точно е било в главата ти ,но просто си била привлечена и си мислила за момента . Мисля ,че ако е такъв ,какъвто си го описала ще те разбере . Но предварително остани сама със себе си и разсъждавай над това дали действително не искаш да си с него. От друга страна приятели с привилегии не е лоша идея , зависи само от това дали го искате . Но трябва да знаеш,че рано или късно един от двамата ще се влюби . Успех все пак ;р

Не,не въобще няма да го търся.Не е малък,ако иска ще ми се обади,винаги може да намери начин да говори с мен.А колкото до това дали искам да съм с него,определено НЕ.Не изпитвам нищо към него,дори не бих казала,че ме привлича външно,кой знае колко.
    А за приятелите с привилегии,опитах преди години с един съсед,всичко е супер до няколко месеца,когато той започна да се сърди,да ревнува,да ми държи сметка,за това решихме да е възможно най-рядко привилегията,но и никога не сме били кой знае колко добри приятели,опитахме да сме заедно,но като цяло общото между нас беше само секса и това,че го правехме от много дълго време,бяхме си първите и бяхме свикнали един с друг,учихме се един на друг така да се каже,но не е вариант да имам такива отношения с "най-добрия ми приятел"!

Това да не го търсиш според мен е грешка . Бягаш от отговорност . Спомни си ,че ти си била тази ,която е започнала всичко и ако някой дължи обяснение на другия то това си ти . Дръж се като зряла и силна жена , няма от какво да се страхуваш . Това е само разговор ,а и ще ти е от полза да си отговориш на въпросите в главата ти . А и по-добре ти да си тази ,която се държи зряло като иска да обсъдите случилото се ,отколкото той да те хване неподготвена за разговор . Няма къде да бягаш ,нали пак ще се видите . Просто давааай

Според мен си ядосана на себе си, че изпитваш някаква тръпка независимо дали е сексуална или любовна, защото не искаш да си развалите отношенията. Но както казаха и другите най-ефективния и може би единствения здравословен изход от подобна ситуация е да поговорите за случката и да се изясните. Късмет.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от pinkblood Виж мнението
    Това да не го търсиш според мен е грешка . Бягаш от отговорност . Спомни си ,че ти си била тази ,която е започнала всичко и ако някой дължи обяснение на другия то това си ти . Дръж се като зряла и силна жена , няма от какво да се страхуваш . Това е само разговор ,а и ще ти е от полза да си отговориш на въпросите в главата ти . А и по-добре ти да си тази ,която се държи зряло като иска да обсъдите случилото се ,отколкото той да те хване неподготвена за разговор . Няма къде да бягаш ,нали пак ще се видите . Просто давааай
    Съгласен съм, ти си го обкрачила, сега бягаш и чакаш той да говори с теб.
    И според мен, ти трябва да се изясниш с него.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от M.Metodieva Виж мнението
    Не,не въобще няма да го търся.Не е малък,ако иска ще ми се обади,винаги може да намери начин да говори с мен.А колкото до това дали искам да съм с него,определено НЕ.Не изпитвам нищо към него,дори не бих казала,че ме привлича външно,кой знае колко.
    А за приятелите с привилегии,опитах преди години с един съсед,всичко е супер до няколко месеца,когато той започна да се сърди,да ревнува,да ми държи сметка,за това решихме да е възможно най-рядко привилегията,но и никога не сме били кой знае колко добри приятели,опитахме да сме заедно,но като цяло общото между нас беше само секса и това,че го правехме от много дълго време,бяхме си първите и бяхме свикнали един с друг,учихме се един на друг така да се каже,но не е вариант да имам такива отношения с "най-добрия ми приятел"!
    Винаги ме е е глождила дилемата,ако съм сам някога и попадна в подобна ситуация,с някоя,която видимо не знае какво иска как да постъпя.Дя я еба докато мога и когато ми се отдава или да хвана да и "бия шут в задника" минимум докато сама не се уточни със себе си и своя вътрешен свят, и все не мога да си отговоря.
    После да не се чудиш защо приятелите ти те били подминавали или ти правели странни намеци...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Някой, много проектираш.

Методиева, личи си страшно много, че егото ти е наранено, че сефте не те е потърсил той.
    Но той може и да се е почувствал използван. Казваш, че винаги те слуша и ти ходи по гъза. Ти си го изчукала, не се обаждаш. Той може и да е объркан, да му е писнало от теб, защото преди никога нищо не е ставало, и изведнъж нещо е станало, когато той тъкмо вече не те е харесвал, или бог знае какво.. Може би си казва: "защо да я търся, цял живот това съм правил" или кой знае какво още.
    Ако на теб ти е важно да се изясните, направи го. Ама честно си помисли важно ли ти е. А не от горделивост да си кажеш, че ти е все тая.

Това с приятелите наистина не е добър знак. Тея хора не те уважават, щом се държат по тоя начин. От една страна, може би не трябва да си с такива хора. От друга, щом така са се държали колективно, може пък да си имат причина.

Не бъди толкова себецентрирана и горделива. Чуй се с момчето да се изясните, просто за да е чиста работата. Никой не те кара да ставаш гадже с него, въпреки че като гледам, тормози те това, че не ти звъни. Кажи му какво чувстваш, че искаш/не искаш нещо от него и така.

Но недейте като малките деца - кой ще се прави на по-важен.
    Както се вижда, ти си пилиш нервите. По-добре говорете, че да се свършва.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Да,но в крайна сметка реших да му пиша де.
    <21:07:16> АЗ: kazal li si na nqkoi
    <21:07:21> АЗ: za glupostite mi
    <21:07:23> АЗ: oanq wecher
    <21:07:23> АЗ:
    <21:07:27> Той: za glupostite NI
    <21:07:30> Той: imash predvid
    <21:07:30> Той:
    <21:07:49> АЗ: NE NALI ?
    <21:07:58> Той : Ne
    <21:08:15> АЗ :dobre pritesnix se prosto
    <21:08:24> Той: razkazah na vsichki
    <21:08:28> Той : vikat bravo plamene bravoo
    <21:08:30> Той : mrusniko
    <21:08:43> АЗ: hahahahaha
    <21:08:59> АЗ: shte te smaja glupcho
    <21:09:19> Той: super kvo
    <21:09:19> Той:
    <21:10:36> Той : ti dva dena
    <21:10:38> Той: zatva li te nqmashe
    <21:10:43> Той: shtot se pritesnqvashe
    <21:11:23> АЗ: ne
    <21:11:29> Той: mi de hodish
    <21:13:07> АЗ: po lubov
    <21:13:50> Той: ti i tvoite muje krai nqmat stavam shte ti pisha posle :*

Ох,на никой не е казал,не знам защо "приятелите ми" се държаха така,но май се досещам,успокоих се че всичко е наред вече.Благодаря ви на всички !! <3

Супер фен Аватара на djipsito
    Щях да те питам дали си буйна и дали ходиш по мъже и дали той е наясно, ама след прочетеното...
    Момчето може да си мисли, че ти е поредната бройка и да му е тъпо. Защо не опиташ с него ? Добрият секс е добра база за начало, пък и какво повече може да искаш ? Добро момче, което знае кога да е лошо и да доминира ;р

Някои постове ме накараха да се замисля за бившия ми. В началото той беше само един страхотен секс за мен, може да се каже, че бяхме приятели, ама не точно. И не го виждах въобще в бъдещето си, плюс бях напълно наясно, че не е за мен, ама всичко вървеше така гладко и добре, да не говорим за секса... че откарахме доста време заедно. Накрая мислех даже да живеем заедно и почнах да правя бая планове, ама тъпото ни его и инати ни разделиха. На моменти още се сещам за него, а сме разделени от 2 години някъде.

Понякога нещата се случват против всякаква логика...
    Не мисля, че ти е безразличен щом се жегваш толкова. Дай му шанс и може и да те изненада. Какво губиш ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Добрият секс е добра база за начало
    Амин! Така започнах и аз преди 1 година, любовта дойде после и за двамата

Авторката, според мен момчето има някакви симпатии към теб, щом подхвърля за мъже, поне аз така си мисля. Хубаво е да поговориш с него, защото явно и той се чувства виновен "Глупостите НИ" говорят за това. Обаче си изяснете нещата, явно сте добри приятели, може и да се получат нещата. Това с "не е мой тип" важи в тийн годините смятам, но, когато поотраснеш малко разбираш, че няма нищо лошо човека до теб да не е точно твоя тип и пак да си влюбен до уши, точно като ученик, именно защото ти е отворил очите за красотата в "другите типове мъже"
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Някой, много проектираш.
    Ами jghgh все пак ти идеално знаеш,че анализирането и мисленото поставяне в различни ситуации не е като да не е присъщо за нашата зодия.

Цитирай Първоначално написано от M.Metodieva Виж мнението
    Да,но в крайна сметка реших да му пиша де.
    <21:07:16> АЗ: kazal li si na nqkoi
    <21:07:21> АЗ: za glupostite mi
    <21:07:23> АЗ: oanq wecher
    <21:07:23> АЗ:
    <21:07:27> Той: za glupostite NI
    <21:07:30> Той: imash predvid
    <21:07:30> Той:
    <21:07:49> АЗ: NE NALI ?
    <21:07:58> Той : Ne
    <21:08:15> АЗ :dobre pritesnix se prosto
    <21:08:24> Той: razkazah na vsichki
    <21:08:28> Той : vikat bravo plamene bravoo
    <21:08:30> Той : mrusniko
    <21:08:43> АЗ: hahahahaha
    <21:08:59> АЗ: shte te smaja glupcho
    <21:09:19> Той: super kvo
    <21:09:19> Той:
    <21:10:36> Той : ti dva dena
    <21:10:38> Той: zatva li te nqmashe
    <21:10:43> Той: shtot se pritesnqvashe
    <21:11:23> АЗ: ne
    <21:11:29> Той: mi de hodish
    <21:13:07> АЗ: po lubov
    <21:13:50> Той: ti i tvoite muje krai nqmat stavam shte ti pisha posle :*

Ох,на никой не е казал,не знам защо "приятелите ми" се държаха така,но май се досещам,успокоих се че всичко е наред вече.Благодаря ви на всички !! <3
    Аз пък лично смятам,че според моето скромно мнение този чат,дори само той е пълен с недоизказани и прикрити думи и емоции.Ти не искаш да подхванеш същинският разговор,а той се притеснява да го подхване и минавате само по някаква горна повърхност..
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-09-2015 на 12:01
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Аз пък смятам,че се е почувствала кофти в началото,след това още по-тъпо й е било за това,че той не й се е е обадил,а после филма ,че е казал на всички.След като се е убедила,че няма нищо такова,сега е добре и определено не ми изглежда,че има някакви чувства към него.Просто искало й се е да спи с него,направила го е,егото й е било наранено след това.Не ми изглежда влюбена,нито кой знае колко загрижена за него,колкото за собственото си его и за това дали някой ще разбере,че е спала с някой като него.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз пък лично смятам, че според моето скромно мнение този чат, дори само той е пълен с недоизказани и прикрити думи и емоции. Ти не искаш да подхванеш същинският разговор, а той се притеснява да го подхване и минавате само по някаква горна повърхност..
    Мда, всичко тепърва започва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си