- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел
Аз лично на няколко пъти като теб съм била доста силно привлечена от момчета ,които са по-нежни, внимателни , мили , грижовни , ноооо не съм спала с тях !Иначе и аз като теб харесвам мъже ,които са сериозни , настоятелни и имат твърд характер , със свое мнение , доминиращи . Но понякога така се случва . А ти ми изглеждаш ето такава - обичаш да става по твоето и много объркана в момента , дори бих казала незнаеща какво иска . Щом не искаш да си с него защо не се стегнеш сестро и да седнеш да говориш с него на четири очи и да му кажеш как си се почувствала нея вечер . Кажи му ,че не знаеш какво точно е било в главата ти ,но просто си била привлечена и си мислила за момента . Мисля ,че ако е такъв ,какъвто си го описала ще те разбере . Но предварително остани сама със себе си и разсъждавай над това дали действително не искаш да си с него. От друга страна приятели с привилегии не е лоша идея , зависи само от това дали го искате . Но трябва да знаеш,че рано или късно един от двамата ще се влюби . Успех все пак ;р
Не,не въобще няма да го търся.Не е малък,ако иска ще ми се обади,винаги може да намери начин да говори с мен.А колкото до това дали искам да съм с него,определено НЕ.Не изпитвам нищо към него,дори не бих казала,че ме привлича външно,кой знае колко.
А за приятелите с привилегии,опитах преди години с един съсед,всичко е супер до няколко месеца,когато той започна да се сърди,да ревнува,да ми държи сметка,за това решихме да е възможно най-рядко привилегията,но и никога не сме били кой знае колко добри приятели,опитахме да сме заедно,но като цяло общото между нас беше само секса и това,че го правехме от много дълго време,бяхме си първите и бяхме свикнали един с друг,учихме се един на друг така да се каже,но не е вариант да имам такива отношения с "най-добрия ми приятел"!
Това да не го търсиш според мен е грешка . Бягаш от отговорност . Спомни си ,че ти си била тази ,която е започнала всичко и ако някой дължи обяснение на другия то това си ти . Дръж се като зряла и силна жена , няма от какво да се страхуваш . Това е само разговор ,а и ще ти е от полза да си отговориш на въпросите в главата ти . А и по-добре ти да си тази ,която се държи зряло като иска да обсъдите случилото се ,отколкото той да те хване неподготвена за разговор . Няма къде да бягаш ,нали пак ще се видите . Просто давааай
Според мен си ядосана на себе си, че изпитваш някаква тръпка независимо дали е сексуална или любовна, защото не искаш да си развалите отношенията. Но както казаха и другите най-ефективния и може би единствения здравословен изход от подобна ситуация е да поговорите за случката и да се изясните. Късмет.
Винаги ме е е глождила дилемата,ако съм сам някога и попадна в подобна ситуация,с някоя,която видимо не знае какво иска как да постъпя.Дя я еба докато мога и когато ми се отдава или да хвана да и "бия шут в задника" минимум докато сама не се уточни със себе си и своя вътрешен свят, и все не мога да си отговоря.
После да не се чудиш защо приятелите ти те били подминавали или ти правели странни намеци...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някой, много проектираш.
Методиева, личи си страшно много, че егото ти е наранено, че сефте не те е потърсил той.
Но той може и да се е почувствал използван. Казваш, че винаги те слуша и ти ходи по гъза. Ти си го изчукала, не се обаждаш. Той може и да е объркан, да му е писнало от теб, защото преди никога нищо не е ставало, и изведнъж нещо е станало, когато той тъкмо вече не те е харесвал, или бог знае какво.. Може би си казва: "защо да я търся, цял живот това съм правил" или кой знае какво още.
Ако на теб ти е важно да се изясните, направи го. Ама честно си помисли важно ли ти е. А не от горделивост да си кажеш, че ти е все тая.
Това с приятелите наистина не е добър знак. Тея хора не те уважават, щом се държат по тоя начин. От една страна, може би не трябва да си с такива хора. От друга, щом така са се държали колективно, може пък да си имат причина.
Не бъди толкова себецентрирана и горделива. Чуй се с момчето да се изясните, просто за да е чиста работата. Никой не те кара да ставаш гадже с него, въпреки че като гледам, тормози те това, че не ти звъни. Кажи му какво чувстваш, че искаш/не искаш нещо от него и така.
Но недейте като малките деца - кой ще се прави на по-важен.
Както се вижда, ти си пилиш нервите. По-добре говорете, че да се свършва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да,но в крайна сметка реших да му пиша де.
<21:07:16> АЗ: kazal li si na nqkoi
<21:07:21> АЗ: za glupostite mi
<21:07:23> АЗ: oanq wecher
<21:07:23> АЗ:
<21:07:27> Той: za glupostite NI
<21:07:30> Той: imash predvid
<21:07:30> Той:
<21:07:49> АЗ: NE NALI ?
<21:07:58> Той : Ne
<21:08:15> АЗ :dobrepritesnix se prosto
<21:08:24> Той: razkazah na vsichki
<21:08:28> Той : vikat bravo plamene bravoo
<21:08:30> Той : mrusniko
<21:08:43> АЗ: hahahahaha
<21:08:59> АЗ: shte te smaja glupcho
<21:09:19> Той: super kvo
<21:09:19> Той:
<21:10:36> Той : ti dva dena
<21:10:38> Той: zatva li te nqmashe
<21:10:43> Той: shtot se pritesnqvashe
<21:11:23> АЗ: ne
<21:11:29> Той: mi de hodish
<21:13:07> АЗ: po lubov
<21:13:50> Той: ti i tvoite muje krai nqmatstavam shte ti pisha posle :*
Ох,на никой не е казал,не знам защо "приятелите ми" се държаха така,но май се досещам,успокоих се че всичко е наред вече.Благодаря ви на всички !! <3
Щях да те питам дали си буйна и дали ходиш по мъже и дали той е наясно, ама след прочетеното...
Момчето може да си мисли, че ти е поредната бройка и да му е тъпо. Защо не опиташ с него ? Добрият секс е добра база за начало, пък и какво повече може да искаш ? Добро момче, което знае кога да е лошо и да доминира ;р
Някои постове ме накараха да се замисля за бившия ми. В началото той беше само един страхотен секс за мен, може да се каже, че бяхме приятели, ама не точно. И не го виждах въобще в бъдещето си, плюс бях напълно наясно, че не е за мен, ама всичко вървеше така гладко и добре, да не говорим за секса... че откарахме доста време заедно. Накрая мислех даже да живеем заедно и почнах да правя бая планове, ама тъпото ни его и инати ни разделиха. На моменти още се сещам за него, а сме разделени от 2 години някъде.
Понякога нещата се случват против всякаква логика...
Не мисля, че ти е безразличен щом се жегваш толкова. Дай му шанс и може и да те изненада. Какво губиш ?
Първоначално написано от antifashionshit
Амин! Така започнах и аз преди 1 година, любовта дойде после и за двамата
Авторката, според мен момчето има някакви симпатии към теб, щом подхвърля за мъже, поне аз така си мисля. Хубаво е да поговориш с него, защото явно и той се чувства виновен "Глупостите НИ" говорят за това. Обаче си изяснете нещата, явно сте добри приятели, може и да се получат нещата. Това с "не е мой тип" важи в тийн годините смятам, но, когато поотраснеш малко разбираш, че няма нищо лошо човека до теб да не е точно твоя тип и пак да си влюбен до уши, точно като ученик, именно защото ти е отворил очите за красотата в "другите типове мъже"
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ами jghgh все пак ти идеално знаеш,че анализирането и мисленото поставяне в различни ситуации не е като да не е присъщо за нашата зодия.
Аз пък лично смятам,че според моето скромно мнение този чат,дори само той е пълен с недоизказани и прикрити думи и емоции.Ти не искаш да подхванеш същинският разговор,а той се притеснява да го подхване и минавате само по някаква горна повърхност..![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-09-2015 на 12:01
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз пък смятам,че се е почувствала кофти в началото,след това още по-тъпо й е било за това,че той не й се е е обадил,а после филма ,че е казал на всички.След като се е убедила,че няма нищо такова,сега е добре и определено не ми изглежда,че има някакви чувства към него.Просто искало й се е да спи с него,направила го е,егото й е било наранено след това.Не ми изглежда влюбена,нито кой знае колко загрижена за него,колкото за собственото си его и за това дали някой ще разбере,че е спала с някой като него.