- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресията лошо нещо
Момиче на 17, аз (момче)на 21, харесва ме, а аз дърво, без грам емоция в мен. Момичето е красиво, със сигурност във всички други обстоятелства ми е извън лигата, а и аз никога не съм имал приятелка въпреки възръстта си, тя иска отговор. Излизах с нея веднъж, бяхме в кола доста хора, аз мълчах... Подхождаме си според мен.
Тъпичко. Тя иска да знае дали я харесвам, аз не знам, а в същото време...не искам да отблъсквам.
Последно редактирано от mcfe : 03-09-2015 на 11:42
Ако не я харесваш по-добре да я отблъснеш сега, отколкото да започнете връзка и след седмица да я зарежеш. Аз си мисля, че ако я харесваше, щеше да си го разбрал вече.
А какво знаеш, ние няма начин да ти кажем дали я харесваш. Теб те е страх, защото си неопитен, не че не знаеш дали я харесваш…
Помисли и си изясни чувствата. Не бъди с нея само, защото до сега си нямал приятелка и изведнъж се е появила желаеща. Не се хвърляй, ако не знаеш какво изпитваш,за да няма наранени после.
Недей според мен. Щеше да си почувствал досега, ако трябваше да имате някакви отношения.
Заглавието на темата е привлекателно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако си мислиш, че само ей така съм го написал. Осъзнах, че имам депресия още в средата на миналата година. От тогава много неща са ми апатични. Майка ми и баща ми, макар в различни периоди от миналата година досега бяха на косъм от смъртта, особено баща ми, аз нищо. И близки хора на семейството починаха, аз отново нищо не чувствам.
На какво би го обяснил това? И не спира до тук де, и други неща имаше.
Последно редактирано от mcfe : 03-09-2015 на 16:25
*Сарказъм*.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ок
моето не е
а и нали знаеш, че 'сарказмът е най-нисшата форма на остроумие' :Д
из мъдростите на пеесе нюанса сиво
Според мен просто си се самонавил вътрешно и си се "изключил". Ако смяташ, че си подхождате с момичето, пробвай. Най-малкото, за да не съжаляваш един ден. Може пък ти самия по бавно да изпитваш чувства и емоции, а при всичките негативи около теб, това може да е нещо позитивно което да ти върне живеца![]()
>>DjBelev<<
Няма как да ти кажем дали я харесваш.Някога обичал ли си?Е да, ако си значи знаеш какво е чувството и няма нужда да питаш.
Последно редактирано от SheIsWolf : 03-23-2015 на 15:23