- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само аз и пиша
Здравейте,
От няколко дни си пиша с едно момиче, но винаги аз трябва да започна чата, тя не пише. Дава изчерпателни отговори на нещата за които си пишем така, че не смятам че не и се пише. А преди да почнем да си пишем доста време си хвърляхме погледи когато се видим. Ако може да ми помогнете това, че тя не започва чат значи ли нещо?
Благодаря предварително за мненията ви.
За някой момичета е крайно унизително, долно и отвратително те да започнат разговора или да направят първата крачка в каквато и да било ситуация.
П.п. За същите не е унизително, долно и отвратително да се хвалят с аналните си приключения във форумите и да показват колко широко скроени са, като приемат изневярата, хомосексуализма и чичкоманията за нещо съвсем нормално.
Преди 2 години беше същата история при мен, момичето все аз и писах първи, тя нищо. Урока тук беше, че тя не се интересуваш от мен, дори ме игнорираше по цял ден, дори два.
В момента с едно друго момиче, работата работи по обратния начин, тя ми пише много, и се интересува от мен.
Тя не ме игнорира когато и пиша ми отговаря но всеки път аз трябва да започна чата, тя не ми е писала първа до сега
Наистина е възможно просто да се притесняваПредложи й да излезете, ей така, на кафе или нещо и ще разбереш на 100 процента.
ПП: Имам приятелки, които в никакъв случай няма да пишат на момче първи.. Лично аз го намирам за глупаво, особено ако виждаш, че има интерес и от другата страна.. но какво да се прави - хората са различни.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
а темата с учителя не беше ли очевиден фейк бе, хорица
не ти пише първа, щото е горделива. щом ти отговаря подробно, надали й е досадно, иначе изобщо нямаше да отговаря.
наистина си има такъв протокол - момичето да не пише първо и много момичета си го спазват.. тъпичко е, ама кво да се прави.
и да, излезте наживо, ще ти е по-лесно да прецениш има ли интерес, няма ли.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
спри да и пишеш
да си стои сама като неможа да говори или няма за какво.
Не е унизително за нас а по скоро ни е страх от въпросите и темите на които ще ни подложите вие момчетата. А когато пишете първи нямаме избор и просто се съгласяваме със ситуацията.
П.п. Добре е да започваш разговора пръв защото така разбираме че се интересувате от нас. Продължавай все така. Накрая всичко ще се нареди![]()
Аз обичам приятеля ми да пише първи. Това не значи, че не иска да си пишете. Може да се притеснява или да се срамува.