.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Ха не се бой, мия я почти всеки ден. През ден, когато съм много уморена от работа, тъй де както казах, всеки ден...
    Оправия няма. Като бях тийейджър не можех да си харесам косата по никакъв начин. Смених много фризьори. Сега познай. Научих се да се подстригвам сама. Толкова хубава прическа никога не съм имала. Пуснах я ехей стана дълга до закопчалката на сутиена. Етажирана е. Всеки етаж внимателно обмислям преди да подрежа, страхотна е. Сега всички се редят на опашка от семейството да ги подстригвам аз дори капризната ми сестра. Времената са такива, това осъзнах, че колкото повече работи можеш да вършиш, толкова по-добре. Искам да кажа, че никога няма да намериш някой да те подстриже както искаш, защото хората като нас имат особен вкус, а когато косата ти е проблемна като моята и твоята, трябва специално отношение, което не може да го получиш от квартален фризьор - те всички са аматьори.

Съвет. Купи си лак за коса на нивеа - те са хубави, но този за обем. Тупирай и пръскай смело. Става бързо, а трае доста, прикрива несъвършенствата. Непокорната коса се поддава добре на пяна за коса. Мачкай здраво и вържи на кокче, после пусни, резулатът е супер. Успех. Ако имаш въпроси питай.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Ха не се бой, мия я почти всеки ден.

защото хората като нас имат особен вкус
    Тупирай и пръскай смело.

Аз пък от шампоан за обем не съм доволна, изсушава ми косата до зловеща степен, не можех пръсти да прекарам през нея без да се оскубя, а съм с права коса с нормален косъм. Беше на John Frida.

Като препоръка от моя страна - не си мийте косите всеки ден, не използвайте шампоани за мазна коса или мъжки шампоани.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    мъжки шампоани
    Дададададада! Мен точно мъжките шампоани ми изсушиха и без това сухата коса до немай къде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си