- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я ,но немога..
Аз също имам подобен на твоя проблем.Запознах се с едно момиче,което за момента е най-хубавото нещо в живота ми! Както повечето хубави приказки,има и доста пречки в любовта.Тя има приятел с който е от 4 години.. Твърди,че ме обича,аз също съм луд по нея.Използваме всяка минута да се чуем по телефона или да се видим. Проблемът е там,че тя не иска да го остави,а аз не мога да я деля.Обожавам я и постоянно и повтарям да го остави , за да бъдем заедно. Всеки път когато и го кажа,тя се сърди и не иска да говорим за това. Вече се чудя дали наистина ме обича и дали имам бъдеще с нея. Показвала ми е много пъти,че ме обича,но,защо тогава не иска да се раздели с него и да бъдем заедно ? Моля за съвет
Има няколко варианта на твоята ситуация - или има някакви чувства към теб, но не е сигурна, че ако остави сегашния, с теб ще се получат нещата. Може би е от тези момичета, които не могат да са сами и иска да си подкове работата с теб, и тогава да зареже другия.
Опция 2 - ти си й просто забавление, нещо което я разсейва, разнообразява й скучния (вероятно) живот с гаджето и няма никакво намерение да се разделя с него. Ти си просто някаква временна тръпка , която скоро ще отмине и ще си АУТ.
Опция 3 - просто не знае какво иска и използва и двама ви.
Сигурно има и други варианти, като например да е съвсем обикновена шаврантия, ама айде да не съм груба...
Най-правилното действие според ме е край на всякакви контакти, докато сама не реши кой от двамата иска
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....