- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният мъж
^Е, не с лошо, де. Тъкмо водя преговори за пране, чистене, готвене и гладене.
А, да, и орхидеите трябва да ми ги обгрижва някой.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ихх, ми то такова, ден за отстъпка с всичко предлагано няма ли, щот хем ми се яде месо, хем и бира ми се пие, ама и цигари ми се пушат то повече от 5 лева ще ми излезе![]()
и богат си е, даже може да покрие всичките тирета
може да е богат душевно (което покрива умен, забавен, романтичен и верен и красив, ако се сметне като красива душа), може да има богата физика (тва пък покрива красив външно, а към красив, хубавото тяло и висок, ако под висок се има предвид строен), а добър в леглото не знам, дали влиза към душата и физиката, може би съвкупност от двете или отделно към богати способности, които лесно можеш да имаш и да придобиеш като имаш другите две богатства
а паричното богатство също може да бъде различно, ако е глупак, парите сиг ще се ползват по глупав начин и обратното, ако е стойностен - по стойностен, т.е. може да има хубаво и льольовско богатство, което пак зависи от душевното
а пък красив също може да покрие всичките, както богат
пандабеар, избягвам да ги чета, ама съм ги чела, когато не съм ги знаела кви са и понякога ми се набиват на очи, анализирам ги защото така ми е кеф, ко ти само приятните ти хора ли разглеждаш..
дждхдйсх, нарцисизма го нямам у себе си, нито изкривен по др начин, нито неизкривен, като малка само съм имала характерна черта от него, а именно егоизмът, както и съм имала близки отношения с такъв човек, та затова са ми отвратителни тея черти и просто не са мой тип и дам, не е 100%-во, че притежаваш по някакъв начин дразнещото те нещо
а иначе за теб и другите като теб не искам да съм приятно момиче и да общувам хубаво с вас, напрегнах обстановката, щото държах да си изразя неприятните виждания за вас![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 03-12-2015 на 19:11
мдам, детски истории, разбирам те.
споко, и ние сме писали ядосани мнения у тийна, сякаш това може да промени нещо![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз си те тийзвам с кеф, иначе
старичка съм да ги взимам тия неща насериозно и да влагам емоции.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
дам, хубаво е да запазиш нещо детско у себе си, дори и като пораснеш
Интересна тема и за двата пола. Зависи много обаче - ако някой не притежава дадено качество, съвсем ли не се доближава до него? Ако пропуснем хубаво тяло, това означава ли, че съвсем не се поддържа. Аз съм висок и с момиче под 1.65 май не съм излизал, но никога не бих направил проблем за такова нещо. Нещата, за които не бих направил изключение, са красива, забавна и умна. Върху другите мога да имам влияние.
Макар че съм почти убеден, че ако има някаква машина, която да ни прави избрания партньор, почти никой няма да хареса крайния резултат.