- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Радвам се за теб Вин Дизел, с теб си приличаме по физика, и по много други неща. Жените само за разплод и удоволствие е вид сарказъм, защото, не мога да се съглася че ролите могат да се разменят. Просто аз не съм съгласен, и за това казвам, че това си е мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Но имам право да изразявам мнението си според член 10 от ЕК за правата на човека нали?
Че аз за стресиран лъв не бях чувал...
Иначе, приятен и на теб!
разбирам какво питаш, но отговорът на въпроса ти не може да е просто "мъж", а трябва да е "свръх мъж", даже няма такъв суперлатив, с който да можем да изразим това, но разбира се не става въпрос за мъж от сексуална(та) гледна точка, иначе от друга страна може да бъде разглеждан и като майка, но това е образно казано
Аргументът на npp ме разби отвсякъде, признавам.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Респект, уважавам хората, които след женитба и деца, не се отпускат, а ги интересува външния им вид.
Някои толкова се занемаряват, че жените им напомнят, че къпането не е табу.
Иначе уважавам мнението ти! Личи си и че си добряк по душа. Не си расърден на живота инфантил.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-14-2015 на 12:02
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Това вероятно е така, както и жените биологически са предразположени към съвсем различен скилсет, от колко мъжете - такъв, който би им помогнал да се грижат, да са внимателни, да са нащрек ..
Също така, една жена наистина е най-щастлива, когато мъж я обича, цени и се грижи за нея, а мъжете оценяват именно добра, женствена, привлекателна и мъдра жена, а не такава с накърнено его, която се бие в гърдите - ние можем сами, ние можем без вас.
И все пак, херкулес .. Виждам, че полът ти създава някакво самочувствие, нямаш други качества или?
Докато ти мишкуваш във форум, жена ти и дъщерите ти те използват за пари, много красива картинка. Друг смисъл от теб в семейството ви има ли? Имаш ли сила, смелост и близост с жена ти и дъщерите ти, да ги извикаш и да им покажеш всичко във форума? Пък представи си, ако наистина не лъжеш за тези лични детайли - знаеш, в интернет никой не е аноним - случайно те видят това?
Самотен ли си? Какво си постигнал, като си мъж?
Много жалко, че са ти дали този пол, пък ти си го похабил. Нищо, има достатъчно силни и прекрасни мъже навън, не скърбим за теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Здравей, интересни неща пишеш, и лично мен ме заинтригуваха. Не се сърди, ако те питам за неща, които ще ти се сторят смешни. Аз съм пълен невежа на окултна тематика. Проявявам интерес, но се занимавам с техника, и обясненията от окултните науки, са ми трудни за възприемане. Това не значи, че ги отричам, а напротив. Дай, някакво по разбираемо обяснение, за такива като мен. Каква е разликата м/у дух и душа, и след като духът или душата нямат пол, тогава кой определя в какво тяло трябва да се заселят? Съществува ли прераждане, или не съществува, според теб? Това все пак косвено засяга темата, и предполагам, че автора ще е съгласен да го обсъждаме. Може ли да обясниш, ако не те затруднява.
То е ясно, че всеки е щастлив, когато го обичат, а за да бъде обичана една жена от мъж, трябва да има защо! И най-важното е да е женствена, а не мъжествена. Колко според теб тежи женското его? По тежко ли е от мъжкото, че да бъде накърнено, като се изтъква мъжкото превъзходство. Вярно е! Полът не само на мен, а у всички мъже, създава самочувствие! Жена ми и дъщерите ми, няма как да ме използват за пари, защото аз с удоволствие задоволявам жуждите им, а и те са моя собственост, за която се грижа най-отговорно. Смисъла от мен за семейството е, че благодарение на мен, съществува семейство, а не съвместно съществуване м/у половете. Тук е анонимен форум, и нямам причини да лъжа, а и отдавна съм забелязал, че когато казвам истината, повечето не ми вярват. Няма възможност, жените ми да ме разконспирират лесно тук, или на друго място, защото едва ли ще им остане време за това, да влизат във форуми. А, ако по някакъв необясним за мен начин това стане, тогава ще им обясня, че съм се шегувал, за да не се разстроят, а и те никога не биха повярвали, че възгледите ми относно феминизма, са такива. Не съм самотен, и никога не съм бил. Имам малко приятели, но винаги мога да разчитам на тях, както и те на мен. Това което съм постигнал като мъж (като изключим семейството) сама жена трудно би постигнала, каквито и закони, за насърчаване на женското участие във всичко, да бъдат изфабрикувани от феминизма. И, понеже не ми стана ясно, кой ми е дал този пол!!! Би ли обяснила, кой според теб ми го е дал така безотговорно, за да го похабя, вместо да го даде на друга биологична единица, за да се увеличи броят на силните и прекрасни мъже навън.
Последно редактирано от herkules : 03-16-2015 на 09:00
Видях ти суицидните писания. Нагласата ти е продиктувана не от обективно и рационално търсене на истината, а опита на отхвърленото ти "аз" да се самосъхрани. Роб си на собствените си страдания, както всеки от нас, само че си тръгнал в патологична посока и щастие няма да намериш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
от една страна духът е по-висш от душата, душата в своята безкрайно съществуваща същност е орган на възприятието(-ята), духът е който води/движи душата, образно могат да се сравнят със свещ и пламъчето, което гори в средата на свещта, а Бог и съдбата, която човек малко или много сам си предопределя, определят в какво тяло душата да/ще се роди
Последно редактирано от npp : 03-16-2015 на 21:27
И как стигна до извода, че писанията ми са суицидни (самоубийствени)? Нагласата на на който и да е човек, е на база житейски опит, и не може да бъде продиктувана от случайни или неслучайни събития в определен момент, а е съвкупност от преживяното до момента. Поне така мисля аз. А, инстинкт за самосъхранение има всяко живо същество, и това е природен феномен, или алгоритъм (програма) за оцеляване. Не се считам роб на когото или каквото и да било, защото се чувствам свободен да вземам сам решенията за себе си или за семейството си. А, за страданията, на които споменаваш, че съм роб, би трябвало да се погледне абстрактно. Мъчно ми е, че нямам син за наследник, който да е също като мен и да е моето продължение. И това е страданието, което всъщност имам. Само че, ако ти си жена, няма как да разбереш това.
Чувал съм, че душата слиза в детското тяло, а не се ражда. Т.е. преражда се за да си научи урока, и така докато натрупа определено количество информация от всичките минали животи, и се издигне на по-високо ниво в астрала. За това се прераждала 7 пъти в жена и 7 пъти в мъж. На мен ми е много трудно да го възприема, но и не отричам неща, които за мен са непонятни. Мисля че, всички религии по света, поставят на първо място мъжкия пол в йерархията при човека, защото превъзходството му е очеизвадно. С днешните джендър-псевдонауки жената вече е издигната в култ. Разрушават се едни стереотипи, като се изграждат нови. Заклеймяват се предразсъдъци и догми, като се създават нови. Как мислиш (защото виждам че си духовно много напред), дали хр. свят ще оцелее, след насилсвено наложения чрез граждански закони феминизъм? Защо църквата го допусна?
О, не писанията ти в този форум, на други места.
И именно, че нагласата ти е продиктувана от това, че са те наранявали някакви жени и единственият начин да се справиш с това, е да стигнеш до изводи, които обаче не са валидни, защото обратното е доказуемо, т.е. подкрепяш тезата си само в посока на положителните доказателства, без да я подлагаш на съмнение, което се нарича conformation bias.
Та, поздравления, доста biased си, мислех да те съжалявам и да не ти сипвам, обаче размислих, истината е по-добре.
edit:
Понеже съм добра, ти давам за домашно:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases
Да метнеш едно око и да си преструктурираш мисълта, току-виж прочетем нещо валидно и доказуемо в две посоки.
Можеш да започнеш с проверка на всяко едно твърдение в предишните 10 поста.
Последно редактирано от NomNomNom : 03-17-2015 на 08:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...