- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
Бла-бла-бла. Купища изписани глупости. А ти, като искаш да имаш приятелка, какво направи по този въпрос, а?
Освен да се оплакваш и възмущаваш от женските, които са се хванали с някой тип, какво направи?
Някога минавало ли те е през ума, че тея пичове, които имат мацки до себе си освен да са обезпечени са направили и НЕЩО друго, с което да привлекат интереса на момичето до тях?!
Това нещо колкото пъти си го повториш си го задаваш като програма и точно и това ти се случва, промени си мисленето и може би и да имаш някакъв прогрес, освен това не гледай само красотата в момичетата, а търси стойностната както ти го наричаш щом се е хванала с някой, само защото бил богат и имал хубава кола това не е стойностно момиче, те дефакто харесват парите, а не самият човек, а сигурен ли си, че ти трябват такива! Ще срещнеш някоя, която те харесва заради теб самият, а не заради материалните ти придобивки както е казано за всеки влак си има пътници, но когато човек мисли негативно му се случват лоши неща, когато мисли положително му се случват хубавите и така! Успех!
П.П. Между другото и аз навремето си задавах това като програма та знам ли може и още да ме държи от преди, а може и да се е махнала!
Последно редактирано от sladura89 : 03-15-2015 на 23:15