.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Бла-бла-бла. Купища изписани глупости. А ти, като искаш да имаш приятелка, какво направи по този въпрос, а?
    Освен да се оплакваш и възмущаваш от женските, които са се хванали с някой тип, какво направи?
    Някога минавало ли те е през ума, че тея пичове, които имат мацки до себе си освен да са обезпечени са направили и НЕЩО друго, с което да привлекат интереса на момичето до тях?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Бла-бла-бла. Купища изписани глупости. А ти, като искаш да имаш приятелка, какво направи по този въпрос, а?
    Освен да се оплакваш и възмущаваш от женските, които са се хванали с някой тип, какво направи?
    Някога минавало ли те е през ума, че тея пичове, които имат мацки до себе си освен да са обезпечени са направили и НЕЩО друго, с което да привлекат интереса на момичето до тях?!
    Каквото съм можел, съм го направил, то се е видяло, че в днешно време стойностните момчета са самотни, а красивите момичета тръгват с някви убитаци ? какво е това НЕЩО друго да й привлека интереса, да й сваля звезда или какво ?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    то се е видяло, че в днешно време стойностните момчета са самотни, а красивите момичета тръгват с някви убитаци
    Това нещо колкото пъти си го повториш си го задаваш като програма и точно и това ти се случва, промени си мисленето и може би и да имаш някакъв прогрес, освен това не гледай само красотата в момичетата, а търси стойностната както ти го наричаш щом се е хванала с някой, само защото бил богат и имал хубава кола това не е стойностно момиче, те дефакто харесват парите, а не самият човек, а сигурен ли си, че ти трябват такива! Ще срещнеш някоя, която те харесва заради теб самият, а не заради материалните ти придобивки както е казано за всеки влак си има пътници, но когато човек мисли негативно му се случват лоши неща, когато мисли положително му се случват хубавите и така! Успех!
    П.П. Между другото и аз навремето си задавах това като програма та знам ли може и още да ме държи от преди, а може и да се е махнала!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-15-2015 на 23:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си