- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
И аз допусках че троли. Ако вярно е така, очевидно напразно съм писала. Ако не троли, още по-очевидно не е розово.
какво тролене ви гони пък вас, много почнахте да влизате във филма май май
троловете са на филмите бе, човек, аз съм самотно момче на този етап...
Вместо да мрънкаш, си вдигни задника и ходи да работиш за бмв, ние какво сме ти виновни тука :д Все едно да ревне някоя сега - оо мъжете харесвате само големи цици и стегнати дупета, няма ли нормални мъже - хем не е истина, хем оплакване, хем завист, няма що.
Може и да е трол, само метнах око отгоре-отгоре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ей пак оригиналничиш, отивай в комиците, ще им вдигнеш рейтинга до небето !!!
tvoyat obraz e estestveno komichen. imash po-golyam shans. toku-vij ti dali nyakoi lev za bmw
Хората, които му дават съвети и се опитват да му повдигнат духа, летели в облаците и били надути. Някои хора заслужават да си стоят в дупката, в която се намират, защото не желаят да се променят и не позволяват да им се помогне. Тоя ми напомня на следната ситуация: Някакъв човек си върви по пътя (няма значение мъж или жена) и вижда как съпруг бие съпругата си. Намесва с идеята да помогне, но вместо да му благодари, жената го напада словесно.
ти май не разбра много много за кои ставаше въпрос, които летяха из облаците ...........
Надценил си се. Ако ти самият беше свестен, отдавна щеше да си намерил момичето си, а и дори да не си- нямаше да търсиш вината в меркантилността и външни явления, който не зависят от теб, а в себе си, ама ти си прост. Коментарите ти го показват.
Учиш ли?
Работиш ли?
Какво учиш/работиш?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не се палете излишно. Като тая тема е имало много и наистина е пълна безсмислица впрягането.
Да донякъде си прав, днешно време момичетата са кифли, а тези по-които си падат са абсолютни дришльовци.. навън са Модерни, вкъщи мизерни.... Живеят от кредити после се плачат от високи лихфи....
Има много момичета които няма да ти обърнат внимание на теб/ на мен/ и на други просто защото не те познават и са свикнали да общуват само в един Кръг от приятели, и всеки извън него шансовете да го огрее са малки...
трябва да рискуваш, да пробваш с една с друга, ако не стане променяш нещо в себе си, пак пробваш, Ако си упорит ще стане...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.