.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 280
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    дае на повикване ми е - драскам СМС и веднага се отзовава да борим пролетариата
    хахахахахаха

Всеки път щом се засечем в някоя тема, гемията се привежда в бойна готовност.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    има ли фенове на м пауъра и стив джообс
    Apple Watch sucks.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тука има фенове само на М**

Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    https://40.media.tumblr.com/7a9c8714...r003o1_500.jpg

СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА???
    Е бива ли да си толкова неграмотен, и не говоря само за това ти мнение, а за всички твои в тази тема? Нищо чудно, че и ти си от мрънкащите за липса на нормални момичета, никое нормално няма да се захване с човек, който едно изречение правилно не може да напише. Същото се отнася и за автора, който е много "умен"

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Е бива ли да си толкова неграмотен, и не говоря само за това ти мнение, а за всички твои в тази тема? Нищо чудно, че и ти си от мрънкащите за липса на нормални момичета, никое нормално няма да се захване с човек, който едно изречение правилно не може да напише. Същото се отнася и за автора, който е много "умен"
    пред Е има запетайакаа

Мега фен
    ,Е бива ли ?

а така

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    https://40.media.tumblr.com/7a9c8714...r003o1_500.jpg

СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА???
    тва е фейк, НО да приемем, че е истина. ами, тъпчото е дебелакът, който се оставя да бъде използван от едрогърдата мадама. мразя клишета и поговорки, но не е виновен тоя, който яде баницата.. и тн.
    тъжно е, че може би наистина в реала има такива жалки комплексарчета, които приемат момиченцата/жените за парче месо или може би аксесоар, знам ли.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    пред Е има запетайакаа
    Климатик, аз имам 2 причини да не пиша правилно, твоето извинение за неграмотността ти какво е?

не се оправдавай сега

твоето извинение за неграмотността ти какво е?
    Липса на достатъчен интелектуален капацитет и стремеж да борави с думи, които очевидно не разбира.
    Welcome to the Jungle...

дам, тигара едвам успява да ни пише на разбираем език тъй като борави с терминология на непостижимо високо ниво за нас

Не, просто ти си непостижимо спрял.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Намерил кой да пропагандира четенето на книги

дам, тигара едвам успява да ни пише на разбираем език тъй като борави с терминология на непостижимо високо ниво за нас
    да, друго си е дори тигър да не знаеш как се пише

да, друго си е дори тигър да не знаеш как се пише
    искаш да обидя величествено животно, за да затрия и без това застрашената му популация? ужс

искаш да обидя величествено животно, за да затрия и без това застрашената му популация? ужс
    за малко и да ти повярвам, че толкова много умисъл си вложил в този си пост

сибирския тигър е потаен хищник

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тука има фенове само на М**
    Кажи, моля те.

ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    има ли фенове на м пауъра и стив джообс
    ти си сбъркана в централния процесор нещо, ходи се лекувай...

Деградирал/а идиот.. като нз защо го пиша това "СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА" моля не ме коментирай... Ако толкова те интересува може да напишеш същото в YOUTUBE и да видиш за какво става въпрос, това,че не си информиран/a за последните популярни клипчета с цел "ИРОНИЯ" на подобни Хора и действия НЕ МЕ ПРАВИ НЕГРАМОТЕН...

И грамотността на един човек не се изразява в това да пише правилно в някакъв форум, защото вдешно време всеки пише набързо а през лаптоп, а през компютър, таблет,смартфон и не гледа за грешки... Но коментар за неграмотност би направил само човек който търси внимание и то в ФОРУМ за Тинейджъри - т.е. КОМПЛЕКСАР...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Успокой страстите.

ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Само тъпи изказвания... и какво се опитвате да остроумничите като вкарвате някакви клеширани фрази и то на чужд език...

Деградирал/а идиот.. като нз защо го пиша това "СЛОЧАЕНОС НЕ МИСЛА" моля не ме коментирай... Ако толкова те интересува може да напишеш същото в YOUTUBE и да видиш за какво става въпрос, това,че не си информиран/a за последните популярни клипчета с цел "ИРОНИЯ" на подобни Хора и действия НЕ МЕ ПРАВИ НЕГРАМОТЕН...

И грамотността на един човек не се изразява в това да пише правилно в някакъв форум, защото вдешно време всеки пише набързо а през лаптоп, а през компютър, таблет,смартфон и не гледа за грешки... Но коментар за неграмотност би направил само човек който търси внимание и то в ФОРУМ за Тинейджъри - т.е. КОМПЛЕКСАР...
    Както казах, коментарът ми не се отнася само до този ти пост. За сметка на това, ти просто потвърди това, което бях написала Нищо чудно, че си без приятелка, неграмотен и злобен, страхотна комбинация.

edit: ако си грамотен и знаеш как се пишат думите, няма да те интересува дали си във форум, фейсбук или на тест по литература, ти ще си ги пишеш така, както трябва
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-15-2015 на 20:36

няма какво да споря с "интернет учител"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си