- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Почитай си жената... Ама друг път!
Хората наистина са деградирали и в днешно време е модерно да си тъп и да се държиш като "гъзар". Защото е много "готино" и "гъзарско" да подсвиркваш на момичета по улицата, да си бройкаджия. Също така е много на мода да си правил секс с поне 10 момичета за да се похвалиш, нищо че не можеш да ги накарат да изпитат удоволствие, камоли да свършат.
Не разбрахте нищо от написаното, аз пък разбрах всичко и се радвам, че се намери някой, който да каже какъв е проблема на днешните тийнейджъри. Но може би всичко започва от семейството. Според мен е много важно родителите да учат децата да уважават другите - не само жените, но и всички останали хора.
Да, лесно е да си намериш някоя фльорца ако имаш мускули и пари. Но самия ти какво печелиш? Естествено, ако изключим секса, такова момиче единствено ще иска пари. Но всеки си преценява. Важно е да бъдете себе си и хората да ви оценяват заради самите вас, а не заради "обвивката".
Да, не съм попадала на такива хора. Но съм съгласна с теб, приятелите са важни. Както се казва "с каквито се събираш, такъв ставаш". Забелязала съм го при абсолютно всички. Дори да се опитваш да не ставаш като хората с които общуваш... не се получава.
Но пък и нещата са много относителни защото човек започва сам да изгражда мнение. То е повлияно от хората и събитията около даденя човек, от това как той приема тези събития, как разсъждава над тях. Имам и примери от личния си живот: Цялото ми семейство не са особено толерантни към обратните например. Естествено, не са ми казвали че мразят някой конкретен човек, но ги чувам как говорят когато стане дума за обратни да кажем... Аз не съм такава и съм на напълно противоположно мнение. Много защитавам "различните" защото мога да се поставям на тяхно място. Това беше само един пример от ежедневието и както казах, влияние има, но човек сам изгражда себе си.