.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Значи пак стигаме до там, че се дръвчиш в някакъв форум анонимно, а жените покрай теб не знаят какво мислиш за тях.
    Точно така. Жените покрай мен, у дома и в реалния живот не знаят какво мисля за тях, и не им се полага да го знаят. А, и много мъже (над 70%0) мислят като мен. Разбрал съм го от житейския си опит. Твоето мислене може да е различно, но ти пожелавам да попаднеш под ударите на феми-законите, да станеш баща от разстояние, да ти отнемат всичкото имущество, ако нямаш предбрачно спораумение, и тогава друга песен ще запееш, и едва ли ще си такъв радетел за женски права!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Точно така. Жените покрай мен, у дома и в реалния живот не знаят какво мисля за тях, и не им се полага да го знаят. А, и много мъже (над 70%0) мислят като мен. Разбрал съм го от житейския си опит. Твоето мислене може да е различно, но ти пожелавам да попаднеш под ударите на феми-законите, да станеш баща от разстояние, да ти отнемат всичкото имущество, ако нямаш предбрачно спораумение, и тогава друга песен ще запееш, и едва ли ще си такъв радетел за женски права!
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/, а си в другата крайност и смяташ жените за излишни и ненужни.
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия. И каква е разликата дали аз ще си присвоя семейното имущество или тя? Щото при развод се дели имуществото, придобито по време на брака. Ако имаш апартамент, купен преди да се ожениш, никой няма да ти го пипне.
    И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда.
    Изобщо, в тая тема не виждам някой да защитава феминизма.

Повече от фен
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/, а си в другата крайност и смяташ жените за излишни и ненужни.
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия. И каква е разликата дали аз ще си присвоя семейното имущество или тя? Щото при развод се дели имуществото, придобито по време на брака. Ако имаш апартамент, купен преди да се ожениш, никой няма да ти го пипне.
    И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда.
    Изобщо, в тая тема не виждам някой да защитава феминизма.
    Анонимно казвам, какво мисля аз, и тези с които съм споделял мислите си в реалния живот. Ако го кажа в реалния живот или се легитимирам, няма да съм в безопасност, и ще трябва да отмъщавам после, заради нанесените ми вреди. А, кой човек е нормален или ненормален според теб незнам. Те и лудите се мислят за нормални, ама ей на. Други луди ги смятат за ненормални. А, феминизмът си го има, и то толкова се е разрастнал, че култът към жената се прокламира всячески, и на всякъде "смърди" на женско. А, преди аз да смятам жените за излишни и ненужни, философите, на чиято философия се гради днешният свят са се изказвали философски по този въпрос, а и в днешната реалност, това се вижда и от слепите.

"Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение." - Артур Шопенхауер!

И, не бъди сигурен, че след развод, няма да ти вземат жилището, което е придобито преди брака. Дори могат да те накарат със заповед, да не го доближаваш на по-малко от 50 метра, а и издръжка ще плащаш, защото съдът, а не ти решават съдбата ти.

"И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда."

То ти и аз с много неща може да не сме съгласни, но никой няма да ни пита. Винаги децата се присъждат на жените, а приемат закони за дискриминация, които са от полза само за женския пол и за циганите.

anonymous895156
    Guest
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/
    имаш ли идея какво представлява феминизмът?

anonymous895156
    Guest
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия.
    защо си мислиш, че децата имат нужда от родители/двама родители/двама разнополови родители?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    защо си мислиш, че децата имат нужда от родители/двама родители/двама разнополови родители?

mnogozle.com
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Тогава, много интерес пост за самоубийството четох, който след това е бил изтрит, но пък от интернет информацията не изчезва с изтриването.

Иначе, към другите бих вметнала, че героят е доста несериозен и плосък в изказванията си, тъй че да не си губим времето.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-17-2015 на 13:07
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Тогава, много интерес пост за самоубийството четох, който след това е бил изтрит, но пък от интернет информацията не изчезва с изтриването.

Иначе, към другите бих вметнала, че героят е доста несериозен и плосък в изказванията си, тъй че да не си губим времето.
    Същото бих казал и аз за теб, защото всички различно приемат нещата, сериозно или не. А ако визираш мен с "героят", изобщо не знаех, че някъде ме приемат за такъв. За някой развлечението може да бъде загуба на време, за друг необходима потребност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си