.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ако те видя, ще те пребия.

П.П. А господин Херакъл, да напише в търсачката kurdish female fighters.
    Е, сега вече направо се сепнах!?! Как така ще го пребиеш? Ти да не си мъж? Защото ако си жена, то тогава ще трябва да си като Станка Златева, че и отгоре, а npp ще трябва да е някакво 14-15 г. слабовато хлапе. Казвам го, защото бях свидетел, на една такава разпра, и след като жената реши, че може да набие мъжа, се озова на земята, а аз се намесих в нейна полза, за да не идва линейка.

Тези жени войни от кюрдските бойци, са само за атракция. http://www.blitz.bg/news/article/286553
    Като им видят само стойката и талибаните ще наострят рязаните пищови, за да се отбраняват. Най срашно било за талибаните, когато 550те жени от батальона на Пешмерга, започнат да ги замерват, вместо с гранати, с дамски превръзки. Ефектът е поразителен, особено, ако са употребявани. При вида на менструална кръв, талибаните направо се предавали, или се самоубивали на място. Дори някои имами, все не могат да си обяснят, какво е това животно, дето по цяла седмица от месеца кърви, и пак не умира?!?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Е, сега вече направо се сепнах!?! Как така ще го пребиеш? Ти да не си мъж? Защото ако си жена, то тогава ще трябва да си като Станка Златева, че и отгоре, а npp ще трябва да е някакво 14-15 г. слабовато хлапе.
    Чела е 3 пъти книгата "Мъжа в мен".
    Иначе да, много е грозно да станеш свидетел на скандал и бой м/у мъж и жена, народа полудя. И на мен ми се е налагало, да се меся и то все на хора 40+ години… Много лош манталитет имаме, да си бием и тормозим жените.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Чела е 3 пъти книгата "Мъжа в мен".
    Иначе да, много е грозно да станеш свидетел на скандал и бой м/у мъж и жена, народа полудя. И на мен ми се е налагало, да се меся и то все на хора 40+ години… Много лош манталитет имаме, да си бием и тормозим жените.
    Прав си, бием ги и ги тормозим, ама и те проклети бе, все с претенции за равнопоставеност. Как да не ги биеш такива? Щом като упорстват и възразяват на мъжете си, естествено че мъжете им щи си ги бият, а пък ние с теб, ще спасяваме някои жени понякога, когато можем, и докато можем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си