- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ама аз не те коментирам. >.< Перифразирам те. ;с
И само си тананикам, естествено.
Отчасти статията се отнася за мен, но аз от 16 годишен съм работил лятото, за да си изкарам пари за дискотека. Нещо с което ти едва ли може да се похвалиш. Никога не съм се държал с момичетата/жените, като с боклуци. Никога не съм вадил телефон, да ги снимам и никога не съм спал с някоя, която има зад гърба си 30 бройки...
Така че моето момиче(102), далеч си от истината, за да ме сравняваш с тоя онуфри от снимката, снимащ се по слипара.![]()
Дизел, съвсем приятелски - много се обясняваш. Ако наистина ти е все едно за какъв те имат, нямаш причина да даваш обяснения.
Седем думи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Големи наставници, ей. Това недей, онова недей. Важното е спама да върви.
Когато някои потребители се "карат" няма проблем, когато аз съм намесен става проблем.
Всъщност ти си адвокат и си слагаш нещото отдолу навсякъде. Наистина някои хора, които те определиха като интригантка, май са прави.
Огледай се, предполагам познаваш мъже и "мъже", забележи кой от двата типа тролят и в живота. И като цяло какъв живот имат.
Това от семинар "Как да се харесаме на жените" ли го чу? Впрягах се, когато бях на 15 години...
Пожелавам ви приятно тролене, следене, разкриване на фейкове, злоба, завист и т.н. във форума за тинейджъри!